Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να στενέψεις το denim παντελόνι σου

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να στενέψεις το denim παντελόνι σου

Το απόλυτο Tik Tok hack!

Το Tik Tok έχει εξελιχθεί σε μια λατρεία για πολύ κόσμο με τα βίντεο να γίνονται διαρκώς viral και να συζητιούνται παντού. Έχει μετατραπεί, όμως, και σε μια πλατφόρμα γεμάτη fashion hacks, τα οποία μας έχουν λύσει τα χέρια ουκ ολίγες φορές.

Ένα πρόσφατο βίντεο- θα το δεις παρακάτω- έχει ενθουσιάσει όλες τις fashion addicts, καθώς δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να στενέψεις το denim παντελόνι σου. Πόσες φορές δε σου έχει τύχει να δεις σε κάποιο e-shop ένα jean παντελόνι που να σε ενθουσίασε, να το αγοράσεις και τελικά να συνειδητοποιήσεις ότι είναι αρκετά φαρδύ στη μέση; Ή μπορεί και να έχεις αδυνατίσει και να μη στέκεται με κολακευτικό τρόπο στη μέση σου.

Δε χρειάζεται να το πας στη μοδίστρα σου, να ξοδευτείς, αλλά ούτε και να βγάλεις βελόνα και κλωστή για να το μεταποιήσεις μόνη σου. Ούτε, φυσικά, να φοράς διαρκώς μία ζώνη στο παντελόνι σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις θα σου πάρει μόλις ένα λεπτό και είναι πολύ απλό.

Στην ουσία, θα πρέπει να περάσεις το κουμπί του παντελονιού μέσα από το κοντινότερο θηλάκι (στο οποίο θα περνούσες θεωρητικά τη ζώνη σου) και κρατώντας το εκεί με το χέρι σου να κουμπώσεις το παντελόνι. Πανεύκολο, δε νομίζεις; Μόλις σε ένα λεπτό έχεις στενέψει το jean παντελόνι σου κατά αρκετούς πόντους! Άσε που σε περίπτωση που πάρεις ξανά κάνα δυο κιλά δε θα έχεις το άγχος να το ξαναμεταποιήσεις.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το jewelry trend θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα φθινοπωρινά looks σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: