Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Όλγας Φαρμάκη (φωτό)

Η Όλγα Φαρμάκη είναι ξανά ερωτευμένη. Έχει αφήσει στο παρελθόν την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και πλέον η καρδιά της ανήκει σε άλλον άντρα.

 

Η Όλγα τους τελευταίους μήνες είναι πολύ χαρούμενη. Φαίνεται στο πρόσωπο της η ευτυχία, καθώς ο νέος της έρωτας την έχει μεταμορφώσει. Αυτό υποστηρίζουν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον, που τη βλέπουν να είναι πολύ διαφορετική… Ο άνδρας αυτός φέρεται να είναι ο Σταύρος Μαντόπουλος σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret. Είναι ένας γοητευτικός επιχειρηματίας, γύρω στα 40, που ασχολείται με υπερπολυτελή σκάφη αναψυχής μέσω της All4yachting, αλλά, επιλεκτικά πάντα, συμμετέχει σε σικάτα βραδινά μαγαζιά.

Είναι περιζήτητος γαμπρός, όμως ο ίδιος παραμένει επιλεκτικός με το γυναικείο φύλο. Γι αυτό και στο παρελθόν έχει μείνει αρκετό καιρό μόνος του, προκειμένου να βρει τη γυναίκα που θα τον κερδίσει. Αυτή -λένε αρκετοί- είναι η Όλγα Φαρμάκη, αφού οι συναντήσεις τους πληθαίνουν. Βεβαία, κανείς από τους δυο δεν έχει παραδεχτεί πως συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους κι αυτό γιατί γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Όμως πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες πως είναι ζευγάρι.

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: