Αυτός είναι ο λαός με τους περισσότερους οργασμούς παγκοσμίως

Σύμφωνα με τη φετινή Παγκόσμια Έρευνα Σeξ για την Ημέρα Οργασμού 2017, ο λαός που κάνει το περισσότερο –και αποδοτικότερο όπως όλα δείχνουν- σeξ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στο μυαλό μας.

Κι αυτό, γιατί δεν πρόκειται για έναν λαό μεσογειακό (και υπερσeξουαλικό, διότι αυτά πάνε πακέτο), μα για… τους φίλους μας του Νορβηγούς. Μάλιστα, καλά διάβασες. Το 35% των Νορβηγών, υποστηρίζει πως φτάνει σε οργασμό τουλάχιστον (!) μία φορά την ημέρα, αφήνοντας για τα καλά πίσω τους Λατινοαμερικάνους που έχουν τη φήμη των πιο θερμών εραστών.

Των 30% των Βραζιλιάνων έρχεται σε οργασμό μόνο μία φορά την εβδομάδα, ενώ εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και παραδοχή των Γερμανών οι οποίοι σε ποσοστό 2,54%  δήλωσαν πως δεν ξέρουν καν τι είναι οργασμός διείσδυσης, καθώς ουδέποτε τον έχουν βιώσει!

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως στις 21 χώρες από όλον τον κόσμο που συμμετείχαν στην έρευνα, ο παγκόσμιος μέσος δείκτης κορύφωσης είναι 2 – 3 φορές την εβδομάδα. Η τύχη του Έλληνα στην έρευνα αγνοείται!

 Λέτε απλά να μας σνομπάρουν;

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: