Αυτός είναι ο 54χρονος που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από σχολείο στη Γλυφάδα (εικόνες)

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 54χρονου, ο οποίος προέβαινε σε άσεμνες πράξεις κοντά σε σχολείο της Γλυφάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιδειξίας συνελήφθη έξω από σχολείο της Γλυφάδας στις 20 Σεπτεμβρίου. Ο 54χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της Γλυφάδας, όπου σχηματίσθηκε δικογραφία. Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πρόκειται για τον Μάρκου Ισίδωρο του Παναγιώτη και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα στις 9-11-1963 στην Αθήνα.

Να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: