Αυτός είναι ο 27χρονος οδηγός – Σε στροφή-καρμανιόλα έγινε το τροχαίο στην Κατεχάκη

Στο άκουσμα του θανάτου του οι γείτονες έσπευσαν να αφήσουν λουλούδια και κεριά έξω από τα κατεβασμένα κάγκελα του φαρμακείου του

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη το τροχαίο δυστήχημα που στέρησε τη ζωή δύο νέων ανθρώπων παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την Τροχαία, όλα συνέβησαν περίπου στις 00:30 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο του 27χρονου φαρμακοποιού κινούνταν στο ρεύμα από Ηλιούπολη προς Αθήνα.


Ο άτυχος 27χρονος κάτοικος Ζωγράφου μόλις είχε πάρει από το σπίτι της στην Ηλιούπολη τη φίλη του 23 ετών προκειμένου να βγουν βόλτα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή, τη συγκεκριμένη ώρα, έριχνε ψιλόβροχο και το οδώστρωμα ήταν ολισθηρό.

Το αυτοκίνητο του 27χρονου εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε στα εξωτερικά κιγκλιδώματα του δρόμου γκρεμίζοντάς τα κάτω από τη γέφυρα.


Στη συνέχεια, από τη σφοδρή σύγκρουση, το αυτοκίνητο ανετράπη μέσα στον δρόμο πλακώνοντας τόσο τον 27χρονο οδηγό όσο και την 23χρονη συνοδηγό.

Δυστυχώς, κανείς τους δεν κατάφερε να βγει ζωντανός ενώ η Αστυνομία έκλεισε τον δρόμο και κάλεσε την Πυροσβεστική να συνδράμει καθώς τα ατόμα είχαν εγκλωβιστεί μέσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.


Συγκλονισμένοι οι γείτονες του 27χρονου φαρμακοποιού

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες του 27χρονου φαρμακοποιού από τον απροσδόκητο χαμό εκείνου και της 23χρονης φίλης του στη λεωφόρο Κατεχάκη από τροχαίο δυστύχημα.


Ο άτυχος 27χρονος ήταν φαρμακοποιός και διατηρούσε το κατάστημά του στους Αμπελόκηπους εδώ και τέσσερα χρόνια από όταν και γύρισε στην Ελλάδα από τις σπουδές του.


Σύμφωνα με γείτονές του, ο φαρμακοποιός ήταν ένας άνθρωπος για όλους καθώς έδινε πάντα τη βοήθειά του απλόχερα ενώ με κάποιους είχε και πιο στενές σχέσεις.

Στο άκουσμα του θανάτου του οι γείτονες έσπευσαν να αφήσουν λουλούδια και κεριά έξω από τα κατεβασμένα κάγκελα του φαρμακείου, μπροστά στην είσοδο που έκλεισε χθες το βράδυ για τελευταία φορά με τα χέρια του.


Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι μας ανέφεραν πως χθες το βράδυ έφυγε γύρω στις 21:00, χωρίς να τους πει χρόνια πολλά μιας και τους έδιωχνε, λέγοντάς τους πως θα τα πουν αύριο, δηλαδή σήμερα, κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε.

Ο 27χρονος Παντελής εργαζόταν όλη μέρα χωρίς υπάλληλο και έτρεχε ολομόναχος τα ζητήματα της απαιτητικής επιχείρησής του λόγω και των ημερών της πανδημίας.


Χθες το βράδυ έκλεισε το φαρμακείο, πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε μέχρι το σπίτι του στου Ζωγράφου προκειμένου να ετοιμαστεί για έξοδο αφού είχε κανονίσει με τη φίλη του να πάει να την πάρει από το σπίτι της στην Ηλιούπολη.


«Τον είδα και χθες και μου είπε θα τα πούμε και άυριο τα χρόνια πολλα. Βρισκόταν στο φαρμακείο μέχρι τις 9 το βράδυ. με το κορίτσι το άλλο ήταν φίλοι. Δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη αλλά όπως και να χει κρίμα, γιατί ήταν παιδί μάλαμα» είπε ταραγμένη η γειτόνισσα του φαρμακοποιού.


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: