«Αυτοψία»: Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μιλάει για την περιπέτειά της στον Αντώνη Σρόιτερ (trailer)

Πήγε στο Χονγκ Κονγκ με το όνειρο να γίνει μοντέλο. Αντί για τις πασαρέλες, όμως, βρέθηκε σε κελί των ύψιστων φυλακών ασφαλείας, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης 27 ετών, καθώς στο αεροδρόμιο συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές της.

Για πρώτη φορά μετά την αθώωσή της, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου – που έγινε γνωστή ως «η Ελληνίδα μοντέλο με την κοκαΐνη» – μιλά στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία» για την περιπέτειά της.

Αποκαλύπτει πώς την παγίδευσε στην Αιθιοπία ο «φίλος» της από την Ρουμανία, περιγράφει την επεισοδιακή σύλληψή της στο αεροδρόμιο, μιλά για τα μαρτύρια που πέρασε και τα καψόνια που υπέστη 17 ολόκληρους μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, στο ίδιο κελί με βαρυποινίτισσες και εγκληματίες, αλλά και για τα οράματα που είδε και την έκαναν να μην χάσει την ελπίδα της.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η 21χρονη καλλονή από την Λέσβο μιλά στον Αντώνη Σρόιτερ για την καινούρια ζωή που ξεκίνησε, μόλις απελευθερώθηκε, καθώς και για το όνειρό της να σπουδάσει και να «καθαρίσει» το όνομά της, ενώ δεν κρύβει το παράπονό της για κάποιους ανθρώπους που την θεωρούν ακόμη ένοχη.

Στην εκπομπή μιλά, επίσης, και ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος περιγράφει πώς πέτυχε για πρώτη φορά αθώωση ταξιδιώτη στο Χονγκ Κονγκ, που συνελήφθη με τόσο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

«Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ: Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 00:15 μετά τα μεσάνυχτα, στον Alpha…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: