Αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό λατρεύει η Αθηνά Οικονομάκου και υπάρχει λόγος γι’ αυτό

Αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό λατρεύει η Αθηνά Οικονομάκου και υπάρχει λόγος γι’ αυτό

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε για λίγες μέρες στο Saint Moritz μαζί με την καλή της φίλη, Χριστίνα Κοντοβά, και πραγματικά μέσα από το Instagram της μας ταξίδεψε σε σκηνικά μαγικά και ονειρεμένα. Ολόλευκα τοπία, χιονισμένα σαλέ και άλογα να περπατούν πάνω στο χιόνι μάς έκαναν να ζηλέψουμε λίγο και να θέλουμε να βρεθούμε στη θέση της. Ας αφήσουμε όμως το φανταστικό ταξίδι της Αθηνάς και ας εστιάσουμε στα outfits που επέλεξε να φορέσει τις ημέρες που βρισκόταν στο χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας φόρεσε ως επί το πλείστον λευκά και μπεζ σύνολα αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πόσο στιλάτη είναι. Η Αθηνά δε φοβήθηκε το λευκό χρώμα τον χειμώνα και σε πολλές φωτογραφίες την είδαμε να το συνδυάζει με μπεζ items, χαρίζοντας ακόμη περισσότερη κομψότητα στα σύνολά της. Μάλιστα, όπως θα παρατηρήσεις στην παρακάτω gallery, η αγαπημένη ηθοποιός έχει επιλέξει τον συγκεκριμένο χρωματικό συνδυασμό και σε άλλα ταξίδια της, ενώ στο Saint Moritz έκανε το απόλυτο matchy matchy με τα ρούχα και το λευκό, χιονισμένο τοπίο.

Το λευκό χρώμα τον χειμώνα είναι η απόλυτη σοφιστικέ και διαχρονικά κομψή επιλογή που μπορείς να κάνεις και η Αθηνά Οικονομάκου το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με μπεζ και nude αποχρώσεις μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο color combo, σπάζοντας τη μονοτονία και δίνοντας χαρακτήρα στο συνολικό look σου.

Τι λες; Εσύ θα δοκιμάσεις την πρόταση της Αθηνάς Οικονομάκου;

Διάβασε ακόμα: Η Αθηνά Οικονομάκου σε μία πολύ σπάνια εμφάνιση με το σύζυγό της (photos)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: