Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Linkin Park, Chester Bennington

Τραγικό τέλος, σε ηλικία μόλις 41 ετών, είχε ο τραγουδιστής της ροκ μπάντας Linkin Park, Chester Bennington.

Ο διάσημος τραγουδιστής αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα, κάνοντας χρήση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ. Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του γκρουπ, ο Bennington βρέθηκε κρεμασμένος το πρωί της Πέμπτης, στο σπίτι του, στο Πάλος Βέρδε.
Αστυνομικές πηγές από τις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής έθεσε τέλος στη ζωή του.

Ο Chester Bennington ήταν παντρεμένος και είχε 6 παιδιά από δύο συζύγους. Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει επειδή όταν ήταν παιδί είχε κακοποιηθεί από έναν μεγαλύτερο άντρα.

Ήταν στενός φίλος με τον Chris Cornell, που αυτοκτόνησε τον Μάιο. Μαζί με τον κιθαρίστα των Linkin Park, Brad Delson, είχαν παίξει το τραγούδι του Leonard Cohen «Hallelujah» για τον κόσμο που είχε παραβρεθεί στην κηδεία του τραγουδιστή των Soundgarden. Αν ζούσε ο Cornell, σήμερα θα γιόρταζε τα 53α γενέθλιά του.

Το 2007, ο Bennington βρέθηκε στην 46η θέση στον κατάλογο του Hit Paraders με τους 100 καλύτερους μέταλ τραγουδιστές όλων των εποχών. Το συγκρότημα έκανε αυτήν την περίοδο παγκόσμια περιοδεία, με τίτλο «One More Light».

Η επόμενη προγραμματισμένη στάση της ήταν στη Μασαχουσέτη στις 27 Ιουλίου. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει γίνει ανακοίνωση για ματαίωση της περιοδείας, η οποία ωστόσο αναμένεται τις επόμενες ώρες. Εκπρόσωποι του συγκροτήματος δεν έχουν ανταποκριθεί στις κλήσεις να σχολιάσουν τις πληροφορίες.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: