Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του Γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο με τα 3 κρούσματα κορωνοϊού

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρησιμοποίησε καραμπίνα

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 41χρονος ιδιοκτήτης του Γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου είχαν εντοπιστεί 3 κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος Δημήτρης Καμπανάρος χρησιμοποίησε καραμπίνα, ενώ περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η αυτοχειρία δεν έχουν γίνει γνωστές.

Να σημειωθεί πως ο ΕΟΔΥ είχε σημάνει συναγερμό στις 19 Οκτωβρίου καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στο Γηροκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, θετικές βρέθηκαν δύο εργαζόμενες και μια γυναίκα που διαμένει στον οίκο ευγηρίας.

Οι εργαζόμενες είναι 33 και 47 ετών, ενώ η τρόφιμος του γηροκομείου είναι 87 ετών.

Τεστ για τον ιό είχαν διενεργηθεί δύο φορές στο γηροκομείο. Η πρώτη ήταν στις 15 Οκτωβρίου, κατά την οποία δεν εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα, ενώ τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου προχώρησε με δική του πρωτοβουλία σε διενέργεια rapid test, από τα οποία προέκυψαν τα τρία θετικά κρούσματα.

«Κατευθείαν πήραμε μοριακό για το επιβεβαιώσουμε και ο ΕΟΔΥ έκανε τεστ σε όλους όσους βρίσκονται στο γηροκομείο», είχε δηλώσει στον Ant1 ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου, προσθέτοντας: «Και οι τρεις ασθενείς είναι ασυμπτωματικοί».

Η ανακοίνωση του δήμαρχου Διονύσου

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος υπήρξε εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχει…»

Η ανακοίνωση του γηροκομείου

«Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, η ψυχή της Νέας Θάλπης.

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες του στη Νέα Θάλπη, αισθανόμαστε βαθύτατη οδύνη για τον αδόκητο χαμό του.

Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας.

Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται…»

Διαβάστε ακόμη: Στα 14 τα κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο της Γλυφάδας

 

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: