Αυτοκτονία 12χρονου στην Καρδίτσα: Ψάχνουν απαντήσεις στον υπολογιστή και το κινητό του

Απαντήσεις για το τι ήταν αυτό που οδήγησε στην αυτοκτονία του 12χρονου στην Καρδίτσα αναζητούν τόσο οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση όσο και η οικογένεια του αγοριού.

Σε μια πρώτη κίνηση οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τον υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του παιδιού για να διαπιστωθεί αν είχε εμπλακεί σε κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι καθώς μια εκδοχή θέλει τον 12χρονο να έχασε έτσι τη ζωή του.

Μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της Καρδίτσας μεταφέρουν, πάντως, ότι ο 12χρονος πήγαινε κανονικά στο σχολείο από την αρχή της φετινής χρονιάς και, όπως λένε, «δεν είχαμε κάποιο δείγμα διαδικτυακού εκφοβισμού».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnkzjykkeabd)

Ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου, εντοπίστηκε νεκρός από τη δίδυμη αδερφή του, μέσα στο σπίτι. Είχε κρεμαστεί από τη ζώνη του καράτε και στο διαμέρισμα επικράτησε πανικός. Οι γονείς έτρεξαν αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν περιθώρια. Πολύ γρήγορα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι προσπάθειες για ανάνηψη του παιδιού στο νοσοκομείο της πόλης δεν απέδωσαν.

«Το παιδί το χάσαμε. Το πώς και το γιατί, τι ήτανε δεν ξέρουμε. Μπορεί να ήτανε ένα ηλίθιο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε. Από ένα ατύχημα», είπε συντετριμμένη η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στο Mega.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnkvw8ubqc15)

«Ήταν ένα πολύ ζωηρό παιδί, ξέρετε τα παιδιά, με παρκούρ. Ένα ζωηρό, υπερκινητικό παιδί. Ξέρετε σε αυτήν την ηλικία πώς είναι τα παιδιά, όχι κάτι όμως εμμονικό ή ιδιαίτερο. Αλλά μαθαίνουμε από την αδελφή του τώρα ότι είχε επαφές με τέτοια παιχνίδια, αλλά ό,τι και να σας πω δεν είναι σίγουρο. Εγώ μίλησα την Κυριακή, ήταν ένα υπέροχο, χαρούμενο παιδί. Λέγαμε πώς θα πάμε εκδρομές, πότε θα τους δω», είπε από την πλευρά της η θεία του 12χρονου.

Ο 12χρονος μαθητής πρώτης γυμνασίου το μεσημέρι της Τετάρτης είπε στην αδελφή του και τους γονείς ότι θα διαβάσει στο δωμάτιό του. Η δίδυμη αδελφή του μετά από λίγο έβαλε τις φωνές, με τους γονείς να τρέχουν, αλλά ήταν ήδη αργά.

«Ήταν ένα καλό, όμορφο και έξυπνο παιδί και έκανε μία βλακεία. Δεν είπε τίποτα. Τα σημάδια τώρα και εμείς τα ψάχνουμε. Τι να πούμε για το παιδί μας, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα», ανέφερε η μητέρα του.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: