Αυτοί οι Οίκοι Μόδας στηρίζουν οικονομικά τους πληγέντες της Αυστραλίας

Αυτοί οι Οίκοι Μόδας στηρίζουν οικονομικά τους πληγέντες της Αυστραλίας

Εδώ και αρκετούς μήνες η Αυστραλία καίγεται ολόκληρη με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 25 άνθρωποι και να έχουν αφανιστεί περίπου ένα δισεκατομμύριο ζώα. Αυτή η τραγική δοκιμασία που περνάει η χώρα δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν κινητοποιηθεί εκφράζοντας την αλληλεγγύη και την υποστήριξή τους και κάνοντας αμέτρητες δωρεές για να σωθεί ό,τι έχει απομείνει και να σταθεί ξανά στα «πόδια» της η μακρινή ήπειρος.

Ακόμα και stars διεθνούς φήμης, όπως οι Nicole Kidman, Elton John, Pink, Margot Robbie και Selena Gomez έχουν δείξει την ανθρώπινη πλευρά τους προσφέροντας μεγάλα χρηματικά ποσά στους πληγέντες της Αυστραλίας.

Την ευαισθητοποίησή του σε αυτήν την καταστροφή δείχνει έμπρακτα και ο κόσμος της μόδας με πολλά fashion labels να έχουν ήδη προχωρήσει σε δωρεές πολλών εκατομμυρίων για να βοηθήσουν την Αυστραλία να επανέλθει σύντομα- όσο αυτό είναι δυνατόν- σε κανονικούς ρυθμούς.

Διάσημοι Οίκοι Μόδας, όπως Gucci, Balenciaga, Saint Laurent και Bottega Veneta έδειξαν ότι είναι δίπλα σε όσους χρειάζονται βοήθεια δωρίζοντας ένα τεράστιο ποσό στην Αυστραλία. Και δεν ήταν μόνο αυτοί…

Μάθε στην παρακάτω gallery πόσα χρήματα έδωσαν τα μεγάλα fashion labels δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή τους στην πληγείσα Αυστραλία.

Διάβασε ακόμα: Άλλος ένας από τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας του πλανήτη που αλλάζει για να βοηθήσει το περιβάλλον

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: