Αυτοί είναι οι τρεις Ρομά που “άνοιγαν” σπίτια στη Γλυφάδα – Θύμα τους και η αντιδήμαρχος

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών Ελλήνων μέλη εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν κλοπές από σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1) Μουσταφά Μιχαήλ της Ειρήνης, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1996 στην Αθήνα

2) Βασιλείου Λουκά της Ευαγγελίας, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1995 στην Πάτρα

3) Καραγκούνη Σωτήρη του Τριαντάφυλλου και της Χριστίνας, γεννηθέντα στις 24-5-1999 στο Ναύπλιο

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες συνελήφθησαν στις 11 Απριλίου από περιπολούντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ είχαν διαρρήξει μπαλκονόπορτα διαμερίσματος στη Γλυφάδα και αφαιρούσαν αντικείμενα. Αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαφύγουν και συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης, κατάφερε να εξιχνιάσει, μέχρι στιγμής, άλλες 22 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, που είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας με την συμμετοχή των παραπάνω δραστών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία — κακουργηματικού χαρακτήρα — για τα αδικήματα της εγκληματικής ομάδας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών τετελεσμένες και σε απόπειρα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και της αντίστασης και σήμερα οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιπλέον, σε βάρος του 19χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας για απόπειρα απόδρασης και απλή σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικού, γιατί επιχείρησε να αποδράσει από τα κρατητήρια της παραπάνω Υπηρεσίας, απωθώντας και χτυπώντας αστυνομικό.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: