Αυτοί είναι οι διάσημοι που προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό

Ο κορονοϊός από χθες έχει κι επίσημα κηρυχθεί σε πανδημία από τον ΠΟΥ, με τα κρούσματα παγκοσμίως να αυξάνονται τραγικά.

Οι ευπαθείς ομάδες όπως τονίζουν ξανά και ξανά οι επιστήμονες είναι ευάλωτες στον ιό, όμως, αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούν να νοσήσουν και άτομα που ανήκουν σε υγιείς ομάδες.

Μάλιστα, ο κορονοϊός δεν κάνει… διακρίσεις και «χτύπησε» ακόμη και γνωστά πρόσωπα του θεάματος, του αθλητισμού, αλλά και του πολιτικού κόσμου. Στην Ελλάδα, ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο πρώτος «επώνυμος» που ανακοίνωσε πως έχει κολλήσει κορονοϊό.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μήνυμα του στα social media ανέφερε μεταξύ άλλων πως λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών, ενώ καθησύχασε τους φίλους της ομάδας για την υγεία του.

Η πρώτη γνωστή Ελληνίδα που ανακοίνωσε πως έχει κολλήσει τον κορονοϊό είναι η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, έχοντας τον ίδιο στο πλευρό της, με ένα βίντεο στο Instagram ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι νοσεί.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως και ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον κόλλησαν κορονοϊό. Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε το ίδιο την είδηση, ενώ νόσησαν στην Αυστραλία, όπου βρίσκονται για επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού.

Στον χώρο του αθλητισμού ο αμυντικός της Γιουβέντους Daniele Rugani βρέθηκε και αυτός θετικός στον COVID-19. Όπως και ο Γάλλος σταρ του ΝΒΑ Rudy Gobert, ο οποίος λίγες ημέρες πριν έκανε πλάκα σχετικά με το ενδεχόμενο να έχει αρρωστήσει.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr