Αυτό το ζευγάρι "πολέμησε" την παχυσαρκία – Έχασαν 178 κιλά και ξεκίνησαν μία νέα ζωή (εικόνες & βίντεο)

Ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ, η Λέξι και ο Ντάνι, αντιμετώπιζαν τεράστιο πρόβλημα παχυσαρκίας. Οι δυο τους αποφάσισαν όμως να αλλάξουν ζωή ξεκινώντας μια κοινή δίαιτα και μετά από δεκαοκτώ μήνες, έχοντας χάσει το μισό σωματικό τους λίπος δηλώνουν «πως ήρθαν πιο κοντά». Πλέον, ελπίζουν η ιστορία τους να δώσει ελπίδα και έμπνευση σε όσους μπορεί να βρίσκονται εκεί που ήταν εκείνοι.

Ζύγιζαν 220 και 127 κιλά αντίστοιχα. Δεν προχώρησαν σε κάποια επέμβαση και δεν προσέλαβαν κάποιον personal trainer, απλά ξέχασαν τις κακές διατροφικές συνήθειες του παρελθόντος και υιοθέτησαν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που συμπεριελάμβανε γυμναστήριο 5-6 φορές την εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, αφού και οι δυο μαζί κατάφεραν να χάσουν συνολικά 178 κιλά.

Η Λέξι δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με το «πριν και το μετά» και έγραψε στη λεζάντα: «Δεν ακολουθήσαμε κάποιο συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο, δεν κάναμε κάποια εγχείρηση, δεν είχαμε τη βοήθεια personal trainer. Αλλά είχαμε ο ένας τον άλλον και ένα δυνατό κίνητρο για το οποίο έπρεπε να προσπαθούμε σκληρά κάθε μέρα.Θέλαμε να γίνουμε γονείς στο μέλλον και να ζήσουμε μαζί περισσότερα χρόνια. Δεν φανταζόμασταν ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο, θα μπορούσαμε να γίνουμε ένα εντελώς διαφορετικό ζευγάρι. Βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα, αλλάξαμε τη ζωή μας και μεταμορφώσαμε το σώμα μας. Γίναμε αυτοί που θέλαμε πάντα να είμαστε. Όλοι μας αξίζουμε να ζούμε μια ζωή που μας αρέσει πραγματικά και να έχουμε δίπλα μας τους ανθρώπους που την κάνουν να αξίζει ακόμα περισσότερο. Ελπίζουμε η ιστορία μας να ακουστεί και να εμπνεύσει τους γύρω μας. Να τους δώσει το κίνητρο να μην εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους».

Μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, αλλά και το σχετικό βίντεο, μπορείτε να δείτε το ταξίδι του ζευγαριού στη νέα τους ζωή…

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr