Αυτό το χρώμα συστήνουν οι ειδικοί για τον χώρο του γραφείου στο σπίτι

Με την τηλεργασία πλέον για τους περισσότερους να αποτελεί καθημερινή πραγματικότητα, ήρθε η ώρα να διαμορφώσετε τον χώρο του γραφείου στο σπίτι με τέτοιο τρόπο ώστε να σας προσφέρει την ηρεμία και την γαλήνη που χρειάζεστε για να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και να παράγετε καθημερινά έργο με αποτελεσματικό τρόπο.

Όσοι, λοιπόν, διαθέτετε στο σπίτι σας ξεχωριστό χώρο για το γραφείο σας, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να βάψετε τους τοίχους του στο σωστό χρώμα που θα σας βοηθήσει να γίνετε ακόμα πιο αποδοτικοί.

Σύμφωνα με τους ειδικούς στη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, αλλά και βάσει αντίστοιχων ερευνών, αυτό δεν είναι άλλο από το πράσινο.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα χρώμα που είναι ικανό να αυξήσει την δημιουργικότητά σας κατά 50%, καθώς και να σας προσφέρει επιπλέον ενέργεια τις στιγμές που την έχετε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Μια απλή διαφοροποίηση στο χρώμα ή τον τόνο των τοίχων σας θα δείτε ότι είναι αρκετή για να επιτύχετε στο έπακρο την αυτοσυγκέντρωση που τόσο επιθυμείτε και να γίνετε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί από ποτέ.

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: