Αυτό το χειμερινό fashion trend λατρεύουν οι celebrities και υπάρχει λόγος γι’ αυτό

Αυτό το χειμερινό fashion trend λατρεύουν οι celebrities και υπάρχει λόγος γι’ αυτό

Μπορεί- ημερολογιακά τουλάχιστον- να διανύουμε τον τελευταίο μήνα του χειμώνα και να προετοιμαζόμαστε για τις ανοιξιάτικες μέρες και τα πιο ανάλαφρα outfits, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει από τώρα να αποχωριστούμε τα χοντρά ρούχα.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι celebrities ανά τον κόσμο και φροντίζουν σε κάθε τους look να μας θυμίζουν ότι αγαπούν τον χειμώνα και έχουν αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο fashion trend. Αυτό δεν είναι άλλο από τα πλεκτά. Πλεκτά πουλόβερ, crop ή off-shoulder tops, φορέματα και ζακέτες σε φαρδιά γραμμή έχουν μια βασική θέση στην γκαρνταρόμπα των διάσημων stars.

Οι διάσημες κυρίες του Hollywood λατρεύουν την τάση του knitwear, γιατί νιώθουν άνετα μέσα σε αυτά τα ρούχα, ενώ μπορούν να τα φορούν από το πρωί ως το βράδυ και να δημιουργούν εμπνευσμένα και στυλάτα outfits.

Στην παρακάτω gallery θα δεις ποιες celebrities αγαπούν το knitwear trend και θα πάρεις όλο το #fashioninspo που χρειάζεσαι για τις χειμερινές εμφανίσεις σου.

Εμείς, πάντως, σου προτείνουμε να φορέσεις το oversized, πλεκτό πουλόβερ σου με denim παντελόνι και sneakers ή να διαλέξεις ένα πλεκτό, midi φόρεμα και να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα booties σου με τρακτερωτή σόλα.

Διάβασε ακόμα: Η Δούκισσα Νομικού σού δείχνει πώς να φορέσεις το ίδιο παπούτσι με δύο διαφορετικούς τρόπους

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: