Αυτό το στυλ μπλούζας θα είναι τάση και όταν βγούμε από το σπίτι…

Αυτό το στυλ μπλούζας θα είναι τάση και όταν βγούμε από το σπίτι...

Mετά τα στράπλες και τα tops με spaghetti straps, φέτος είναι η σειρά μίας άλλη μπλούζας που δίνει έμφαση στους ώμους μας, να «πάρει τη ρεβάνς» σε ό,τι αφορά τα spring fashion trends. Ποια είναι αυτή; η μπλούζα με τον έναν ώμο, δηλαδή τα one shoulder tops. Στην μακρυμάνικη, αλλά και στη λιγότερο δημοφιλή, κοντομάνική εκδοχή τους, είναι από τις πιο stylish επιλογές μπλούζας μπορείς να κάνεις μόλις βγούμε από το σπίτι. Θα σου λέγαμε και πριν από αυτό αν έχεις τη διάθεση για πιο chic εμφανίσεις στον καναπέ του σαλονιού σου.

Τα one shoulder tops συνδυάζονται με ψηλόμεσες, loose καπαρντίνες, με mom jeans, με gipsy, maxi φούστες, αλλά φοριούνται και μέσα από πιο corporate outfits, όπως κοστούμια ή ταγιέρ κάνοντάς τα λίγο πιο fashionable αλλά πάντα κατάλληλα για preppy εμφανίσεις. Στην παρακάτω gallery θα πάρεις μερικές ιδέες για το πώς να τα φορέσεις στο επόμενο διάστημα, μ.κ. (μετά καραντίνας εποχή), και θα δεις ότι τα συμβατικά τιραντάκια και τα gilry strapless δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι τη σεζόν S/S 2020.

Όχι ό,τι δεν θα αξιοποιηθούν και αυτά καταλλήλως με τις πρώτες εξόδους εκτός σαλονιού… αλλά στην online shopping list σου από εδώ και μετά ένα είδος μπλούζας θα πρωταγωνιστεί και αυτό μπορεί να είναι «επαρκές» μόνο για τον έναν ώμο σου, αλλά υπεραρκετό για να δώσει ένα hype twist σε κάθε look σου.
 Coronavirus Update: 10+1 Hollywood stars κάνουν δωρεές για την καταπολέμηση του Κορονοϊού

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: