Αυτό το project του Christian Louboutin έχει ελληνική υπογραφή

Αυτό το project του Christian Louboutin έχει ελληνική υπογραφή

Η γαλλική εφημερίδα Liberation τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τους πιο ταλαντούχους, Έλληνες δημιουργούς. Έχει φωτογραφίσει τις καμπάνιες διάσημων ευρωπαϊκών Οίκων Μόδας, όπως ο Sacai, κάνει editorial για τα πιο «ψαγμένα» περιοδικά (δες το Zeit Magazine) και μαζί με τον Νικόλα Γεωργίου, Creative Director της Ελληνικής Vogue, έχουν δημιουργήσει τα τελευταία δέκα χρόνια το «Dapper Dan», ένα αγγλόφωνο περιοδικό αντρικής μόδας, το οποίο κυκλοφορεί σε 25.000 αντίτυπα δύο φορές το χρόνο, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις μία μαύρη και μία άσπρη και θεωρείται ένα από τα πιο επιδραστικά και πρωτοποριακά αντρικά περιοδικά.

Το «Dapper Dan» έχει έδρα στην Αθήνα, τυπώνεται όμως στο Λονδίνο και κυκλοφορεί από εκεί σε διάφορες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης ενώ στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί ειδικές συνεργασίες και projects με fashion houses του βεληνεκούς του Saint Laurent. Σε ποιον αναφερόμαστε γράφοντας όλα τα παραπάνω; Στον πολύ σημαντικό, Έλληνα φωτογράφο μόδας, Βασίλη Καρύδη, τον οποίο από το Μάρτιο βλέπουμε να φιγουράρει στο Instagram Account αλλά και στο site του Οίκου Louboutin. Ο πιο διάσημος σχεδιαστής υποδημάτων στον κόσμο, εμπιστεύθηκε στον Βασίλη το τελευταίο του φωτογραφικό projects το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια από τη συλλογή του label για τη σεζόν S/S 2020. 

Σανδάλια, ριγέ pointy heels, chunky sandals, όλα με την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα του brand, έχουν φωτογραφηθεί σε ένα βραχώδες background προσεγγίζοντας με τρόπο ανατρεπτικό το «ελληνικό καλοκαίρι» σε συνδυασμό με την classy αισθητική του Louboutin. O Bασίλης Καρύδης έχει «παίξει» τα τελευταία δύο χρόνια και σε tabloids άσχετα με το περιεχόμενο και τη φύση της δουλειάς του, καθώς είναι ο σύζυγος της coach του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Πόσο άδικο είναι όμως να υπάρχουν πιο συχνές αναφορές που αφορούν την προσωπική του ζωή παρά το καλλιτεχνικό του έργο, ειδικά μάλιστα όταν αυτό είναι τόσο σπουδαίο;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: