Αυτό το Πάσχα στηρίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της H&M για τα Παιδικά Χωριά SOS

Ναι, το φετινό Πάσχα «πέφτει» νωρίς (για την ακρίβεια στις 8 Απριλίου!) και αυτό σημαίνει ότι καλό είναι να αρχίσεις να κάνεις από τώρα τις προετοιμασίες σου, δηλαδή να βρεις τα κατάλληλα δωράκια για τα παιδιά, τα βαφτιστήρια ή τα ανιψάκια σου.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, όμως, φέτος αξίζει και μπορείς να κάνεις τη διαφορά, προσφέροντας την αγάπη και τη βοήθειά σου σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Αυτή την Άνοιξη η H&M ανανεώνει το ραντεβού της με γονείς και νονούς, προσφέροντας απίθανες επιλογές μόδας σε μοναδικές τιμές. Από την Πέμπτη 22 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 4 Απριλίου, λοιπόν, θα βρεις σε όλα τα καταστήματα H&M ανοιξιάτικες προσφορές με έκπτωση 20% για αγορές αξίας 40 ευρώκαι πάνω σε όλα τα παιδικά τμήματα.

Στη φετινή παιδική συλλογή της H&M σε περιμένουν πολλές και στυλάτες επιλογές που έχουν διπλή υπογραφή: Του Σουηδού designer Jonas Claesson για τα αγόρια και της Βρετανής Michelle Morin για τα κορίτσια.

Αυτό το Πάσχα στηρίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της H&M για τα Παιδικά Χωριά SOS

Η έμπνευση των σχεδιαστών έρχεται φέτος από τον θαλάσσιο κόσμο και τη Φύση, για αυτό και στα ρουχαλάκια που θα δεις, υπάρχουν σχέδια με επίκεντρο το μοναδικό άθλημα του surf, τους ωκεανούς, τα ψάρια αλλά και πολύχρωμα prints γεμάτα ζωντάνια και ενέργεια!

Φέτος το Πάσχα, όμως είναι πιο ξεχωριστό, αφού μόδα και φροντίδα πηγαίνουν χέρι-χέρι, για αυτό, ό,τι και αν επιλέξεις να πάρεις στους λιλιπούτειους φίλους σου, να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος για να γιορτάσεις από το να προσφέρεις στα παιδιά που έχουν ανάγκη έναν επιπλέον λόγο για να χαμογελάσουν.

Ακόμα ένας λόγος, λοιπόν, για να επιλέξεις τα δώρα που θέλεις να χαρίσεις μέσα από την ανοιξιάτικη συλλογή της H&M για τα παιδιά, είναι ότι μπορείς και εσύ να συμβάλεις στη προσπάθεια της αγαπημένης σου εταιρείας να προσφέρει μια μεγάλη «αγκαλιά» αγάπης και προστασίας στα Παιδικά Χωριά SOS, καλύπτοντας τις ιατροφαρμακευτικές τους ανάγκες έναν ολόκληρο χρόνο!

Μοίρασε δώρα – μοίρασε αγάπη!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: