Αυτό το Μυστηριώδες Αντικείμενο Ανακαλύφθηκε από Θαλάσσιους Εξερευνητές. Όταν Δείτε τι Είναι δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!

«Ήμασταν πραγματικά έκπληκτοι και μπερδεμένοι. Σκεφτόμασταν αυτό που βρήκαμε εδώ. Αυτό δεν είναι ένα ναυάγιο. Εκείνη τη στιγμή σκεφτήκαμε σίγουρα ότι υπήρχε μια φυσική εξήγηση,» δήλωσε ο Denis Asberg, συνάδελφος του Λίντμπεργκ.

«Θέλαμε να το εξετάσουμε λίγο περισσότερο και να αποφασίσαμε να το διατηρήσουμε μυστικό. Ήρθαμε σε επικοινωνία με γεωλόγους, θαλάσσιους βιολόγους και όταν μας είπαν ότι δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο, βέβαια έγιναν περισσότερες σκέψεις.»

«Θα μπορούσε να είναι κάτι πραγματικά φοβερό αυτό που έχουμε βρει.»

Ωστόσο, όλα τα ηλεκτρονικά στο σκάφος της ομάδας Ocean X απενεργοποιήθηκαν περίεργα, όταν έπλευσαν ακριβώς πάνω από το μεταλλικό αντικείμενο και άρχισαν να λειτουργούν και πάλι όταν έφυγαν.

«Οτιδήποτε ηλεκτρικό υπάρχει, ακόμα και το δορυφορικό τηλέφωνο, σταμάτησε να λειτουργεί όταν βρισκόμασταν πάνω από το αντικείμενο,» δήλωσε ο επαγγελματίας δύτης, Stefan Hogerborn.

«Όταν απομακρυνθήκαμε περίπου 200 μέτρα, όλα λειτούργησαν, και όταν επιστρέψαμε πίσω πάνω από το αντικείμενο δεν λειτουργούσαν.»

Η ομάδα ανακάλυψε στη συνέχεια μια σκάλα που οδηγούσε σε μια σκοτεινή τρύπα κατά τη διάρκεια της δεύτερης εξερεύνησής τους. Οι ερευνητές διστάζουν ακόμα να αποκαλύψουν τα συμπεράσματά τους. Θα μπορούσε αυτή η σκάλα να είναι είσοδος σε ένα αρχαίο διαστημικό σκάφος; Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αρκετά κεφάλαια για να συνεχιστεί η έρευνα.

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: