Αυτό το κομψό αξεσουάρ φορούν τους φθινοπωρινούς μήνες οι Hollywood stars

Αυτό το κομψό αξεσουάρ φορούν τους φθινοπωρινούς μήνες οι Hollywood stars

Είναι το item, που ολοκληρώνει τα καθημερινά σύνολά τους.

Κάθε σεζόν παρακολουθούμε τις τάσεις της μόδας όπως ορίζονται από τα Fashion Weeks σε Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μιλάνο και Λονδίνο, αλλά και όπως διαμορφώνονται στην «πραγματική ζωή» και στους δρόμους από τις influencers του Instagram. Αυτός είναι ο βασικός κανόνας.

Υπάρχουν, ωστόσο, και τάσεις που γίνονται must και αγαπημένες, επειδή φορέθηκαν πολύ από τις celebrities. Μία από αυτές τις τάσεις είναι και τα καπέλα, τα οποία οι Hollywood stars φορούν «μετά μανίας» τους φθινοπωρινούς μήνες.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, οι celebrities διεθνούς φήμης επιλέγουν στις καθημερινές τους εμφανίσεις το καπέλο, είτε είναι ντυμένες casual, είτε φορώντας ένα πιο επίσημο σύνολο. Από πλατύγυρα μέχρι bucket ή baseball hats, η Kaia Gerber, οι αδερφές Hadid και άλλες stars ολοκληρώνουν τα φθινοπωρινά σύνολά τους με αυτόν τον όχι και τόσο συνηθισμένο, αλλά κομψό & cool τρόπο.

Αν, λοιπόν, κι εσύ θέλεις να δώσεις ένα fashionable twist στα φθινοπωρινά σύνολά σου, δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις τις τάσεις στα καπέλα που προτείνουν οι καλοντυμένες κυρίες του διεθνούς jet set. Ναι, μπορεί εδώ στην Ελλάδα το καπέλο να είναι κάπως παρεξηγημένο και απολύτως ταυτισμένο με το καλοκαίρι και την παραλία, αλλά εμείς δε θέλουμε να μένεις σε τέτοια στερεότυπα. Φόρεσε τα hat trends που σου προτείνουμε παρακάτω και μη φοβάσαι τίποτα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις εντύπωση όπου σταθείς και όπου βρεθείς.

Διάβασε ακόμα: Το φθινοπωρινό πανωφόρι που χρειάζεσαι τώρα υπάρχει και λέγεται shacket

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: