Αυτό το jewelry trend λατρεύουν οι celebrities

Αυτό το jewelry trend λατρεύουν οι celebrities

Μπορεί καθημερινά να ενδιαφερόμαστε για τις νέες τάσεις της μόδας στα ρούχα, να μελετάμε τα fashion magazines και να προσπαθούμε να υιοθετούμε στο look μας μερικά από τα trends της κάθε σεζόν, αλλά καμία εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς το απαραίτητο κόσμημα. Αυτό το γνωρίζουμε καλά όλες οι γυναίκες.

Τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα δώσουν το κάτι παραπάνω σε ένα outfit και θα μας χαρίσουν έξτρα λάμψη και κομψότητα. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι celebrities ανά τον κόσμο, πολλές από τις οποίες το τελευταίο διάστημα έχουν πάθει μια… εμμονή με τις πέρλες. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, τα μαργαριτάρια και οι πέρλες είναι το jewelry trend που έχουν αγαπήσει και  έχουν εντάξει στις καθημερινές, αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις τους όλες οι διάσημες κυρίες του πλανήτη.

Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι η πέρλα σε όποια μορφή κι αν φορεθεί (σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλι) είναι συνδεδεμένη με την κλασική γυναικεία κομψότητα, οπότε «κουβαλά» μαζί της στυλιστική σοβαρότητα και βαρύτητα. Μπορεί να την έχουμε συνδέσει με το lady chic κοκτέιλ φόρεμα ή το κλασικό ταγιέρ του Οίκου Chanel, με την Audrey Hepburn ή την Grace Kelly, σαν έμβλημα μιας άλλης εποχής, αλλά η πέρλα και τα faux μαργαριτάρια τη φετινή σεζόν αποκτούν τη δική τους θέση στις street style εμφανίσεις και φαντάζουν πλέον απόλυτα μοντέρνες.

Διάβασε ακόμα: H H&M γιορτάζει το λανσάρισμα της συλλογής Studio S/S 2020 με ένα ultra stylish event

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: