Αυτό το Φθινόπωρο, θυμήσου πόσο μοναδική είσαι!

Όλοι μα όλοι, από τη μαμά σου μέχρι τη συνάδελφό σου στη δουλειά, βρίσκουν ευκαιρίες να εκφράζουν πόσο τυχεροί νιώθουν που η ζωή τους σε περιλαμβάνει. Εκτός από τους πιο κοντινούς, οι διαφημίσεις στην τηλεόραση, τα άρθρα αυτοβοήθειας, οι διάσημοι που χαίρουν της εκτίμησής σου, Χολιγουντιανές ταινίες, εικόνες στα social media, επιμένουν να επαναλαμβάνουν πόσο μοναδική πρέπει να νιώθεις. Εσύ πάλι, στέκεσαι στη γωνία του δωματίου και προσπαθείς να διακρίνεις πίσω από αυτό το καθημερινό πρόσωπο, το «μοναδικό» που βλέπουν οι άλλοι σε σένα και προσπαθούν να σε πείσουν.

Επειδή μάλλον κάτι έχασες στην πορεία -και αυτό εγγυημένα ΔΕΝ είναι η μοναδικότητα σου, παρακάτω σου ετοιμάσαμε μία λίστα, σαν το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού που παίζαμε μικροί. Ο «θησαυρός» σε αυτό το παιχνίδι θα είναι να φέρεις στην επιφάνεια τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που κρύβεις μέσα σου και να μην την ξαναχάσεις ποτέ, με τη βοήθεια της PANDORA που από το 1982, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας μέταλλα και πολύτιμα υλικά, αφηγείται τις δικές σου ιστορίες μέσα από εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ.

Αυτό το Φθινόπωρο, θυμήσου πόσο μοναδική είσαι!

Το Φθινόπωρο σηματοδοτεί μία περίοδο μεγάλων αλλαγών και εσύ «βάζεις μπρος» τους νέους στόχους για το Χειμώνα, που είναι προ των πυλών. Μην καθυστερείς και διάβασε παρακάτω! Κάνε σήμερα την αρχή, με ένα δώρο στον εαυτό σου, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή στη ζωή σου!

1.Ξεκίνα να σημειώνεις τα κομπλιμέντα που δέχεσαι

Πάω στοίχημα ότι λαμβάνεις καθημερινά πολύ όμορφα λόγια από τους γύρω σου τα οποία, όπως οι περισσότεροι, τα αντικρούεις ταπεινά βρίσκοντας ψεύτικες προφάσεις. Την επόμενη φορά, αντί να πετάξεις την πρώτη ατάκα που σου έρχεται στο μυαλό (στην προσπάθεια να ακυρώσεις τον καλό λόγο που άκουσες), σημείωσέ την στο κινητό σου. Θα είναι εκεί και θα σε περιμένει μαζί με τις υπόλοιπες που θα μαζέψεις όταν θα αναρωτιέσαι τι το «μοναδικό» βλέπουν οι άλλοι σε σένα.

Αυτό το Φθινόπωρο, θυμήσου πόσο μοναδική είσαι!

2. Αντί για «TO DO» λίστα, γράψε μία με όλα αυτά που έχεις ήδη καταφέρει

Η λίστα σου πρέπει να περιλαμβάνει τα πάντα, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα κατορθώματα σου. Από το γατάκι που προσπάθησες να σώσεις το Καλοκαίρι, μέχρι την εθελοντική σου δράση στο Μαραθώνιο. Είμαι σίγουρη ότι αν καθίσεις να σκεφτείς, υπάρχουν πάνω από πέντε εμπειρίες για τις οποίες νιώθεις αληθινά περήφανη.

Αυτό το Φθινόπωρο, θυμήσου πόσο μοναδική είσαι!

3.Φόρα κάτι που σε εκφράζει πραγματικά

Πιθανότατα ελάχιστα από όσα έχεις στην ντουλάπα σου ταυτίζονται με την πολύπλοκη προσωπικότητά σου. Μπορείς όλα αυτά τα ρούχα που έχεις τόσο βαρεθεί, να τα φέρεις πιο κοντά σου, επεμβαίνοντας με μικρές λεπτομέρειες. Ανανέωσε το φθινοπωρινό σου look με ένα μακρύ κολιέ ή το σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια. Ένα κόσμημα που σε αντιπροσωπεύει είναι ικανό να αντανακλά όλο το φως που κρύβεις μέσα σου, αναδεικνύοντας συγχρόνως τη θηλυκότητά σου, φορώντας ακόμη και το γαριασμένο t-shirt των Nirvana που έχεις από το Λύκειο.

Αυτό το Φθινόπωρο, θυμήσου πόσο μοναδική είσαι!

4. Χαμογέλα μπροστά στον καθρέφτη σου

Μην ξεχνάς πως η αυτοπεποίθηση, πηγάζει μόνο από μέσα μας. Μόνο τότε θα δεις την αντανάκλαση του πιο λαμπερού χαμόγελου, να σου χαμογελάει πίσω.

5.Θυμήσου πόσο μοναδική είσαι φορώντας ένα βραχιόλι PANDORA

Μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου ξεχωριστό συνδυασμό, επιλέγοντας τα σύμβολα-clips που σε εμπνέουν, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν απόλυτα πάνω στη βάση του βραχιολιού και να παραμένουν στη θέση τους. Η βάση είναι τα τρία πρωτοποριακά βραχιόλια PANDORA Reflexions με επίπεδη πλέξη, ευέλικτο σχέδιο και τρεις υπέροχες μεταλλικές αποχρώσεις: Μασίφ ασήμι 925ο, PANDORA Shine και PANDORA Rose. Τα χαρακτηριστικά Χ της συλλογής, eXpression, eXcitement, eXperiences και eXceeding eXpectations είναι το «αλατοπίπερο» που έλειπε από τη ζωή σου. Η φθινοπωρινή συλλογή της PANDORA, Regal Tales είναι γεμάτη υπέροχες αντιθέσεις όπως εσύ και ειδικά σχεδιασμένη με στοιχεία της φύσης και των παραμυθιών για όσες θέλουν να νιώσουν πάλι βασίλισσες! Το σιτάρι, ανέκαθεν σύμβολο Φθινοπώρου, κυριαρχεί στη φετινή collection εκφράζοντας τον κύκλο της ζωής και της ευημερίας. Ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι δηλαδή αυτή τη σεζόν! Πειραματίσου με τους αμέτρητους συνδυασμούς μέχρι να καταλήξεις σε αυτό που αληθινά σε εκφράζει. Όπου κι αν είσαι, πρωί βράδυ, αυτό το μοναδικό κόσμημα που θα έχεις δημιουργήσει εσύ η ίδια, θα κρέμεται από τον καρπό σου θυμίζοντάς σου ότι είσαι τόσο και ακόμη περισσότερο ξεχωριστή από αυτό.

Αυτό το Φθινόπωρο, θυμήσου πόσο μοναδική είσαι!

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7,

ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ,

ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS, ΤΗΛ: 210 6104519 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915

River west

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 |ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225

ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275

ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182

ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: