Αυτό το φόρεμα είναι το επόμενο ''ugly'' κομμάτι που θα λατρέψεις

Να σου θυμίσω μόνο τα ugly shoes, τα οποία έγιναν αμέσως αγαπητά από τις fashionistas και σιγά σιγά εξαπλώθηκαν. Την ίδια τύχη με αυτά τα παπούτσια αναμένεται να έχει και το ugly dress, μία νέα τάση που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πολύ δημοφιλής στο Instagram.

Πρόκειται για το smock dress, εκείνο το φόρεμα που φορούσαν η Lora και η Mary English από το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι. Θυμίζει την αμερικανική εξοχή, έχει βολάν σαν λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία και συνήθως το συναντάς σε παστέλ αποχρώσεις και tiny floral prints.

Προφανώς, τώρα πια έχει εξελιχθεί πολύ το smock φόρεμα και μπορείς να το φορέσεις σε πολλές διαφορετικές εκδοχές. Μπορεί το midi μήκος να είναι το πιο σύνηθες, αλλά και το mini δεν είναι καθόλου αποτρεπτικό, ενώ tops και πουκάμισα στην ίδια αισθητική με ruffled details είναι μία εναλλακτική που επίσης μπορείς να δοκιμάσεις.

Και αν θεωρείς ότι είναι δύσκολο να το συνδυάσεις στο street style, όπως μπορείς να δεις και από τα street looks παραπάνω, το smock dress ταιριάζει άψογα με τα sneakers σου αλλά και με τα μποτάκια καθώς και με τα cow boots που είναι μεγάλη τάση φέτος.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/hannastefansson

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: