Αυτό το αναπάντεχο υλικό φοράει από τώρα η Μαίρη Συνατσάκη

Αυτό το αναπάντεχο υλικό φοράει από τώρα η Μαίρη Συνατσάκη

Και το συνδυάζει με πολύ κομψό τρόπο.

Είναι ένα από τα πιο κομψά κορίτσια που γνωρίζουμε, με ιδιαίτερη αδυναμία στο casual στυλ και πολλές δόσεις coolness στα καθημερινά outfits της. Χωρίς να υπακούει πάντα στις τάσεις της μόδας, η Μαίρη Συνατσάκη καταφέρνει να προσδίδει μια σύγχρονη ματιά στις εμφανίσεις της.

Αυτός ο πρόλογος γίνεται για να σου πούμε πως για ακόμη μια φορά αυτό το κορίτσι μάς εντυπωσίασε με το τελευταίο outfit που φόρεσε και το οποίο είδαμε στο προφίλ της στο Instagram. Η Μαίρη φόρεσε ένα αναπάντεχο υλικό για την εποχή, αλλά κατάφερε να το συνδυάσει αρμονικά και να δημιουργήσει ένα ultra stylish φθινοπωρινό outfit.

Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, η αγαπημένη Mairiboo φόρεσε ένα cropped δερμάτινο παντελόνι σε μπορντό απόχρωση, το οποίο και συνδύασε με λευκό cropped T-shirt και sneakers. Η Μαίρη έκανε την ανατροπή φορώντας σχετικά νωρίς (από άποψη καιρού) ένα δερμάτινο παντελόνι, όμως η επιλογή του χρώματος, αλλά και των υπόλοιπων κομματιών του συνόλου το «μαλάκωσε» κάνοντάς το άκρως συμβατό με τη μεταβατική περίοδο στην οποία βρισκόμαστε.

Σίγουρα η Μαίρη Συνατσάκη γνωρίζει πολύ καλά ότι το leather είναι μεγάλη τάση και θα φορεθεί αυτήν τη σεζόν σε κάθε του μορφή -από παντελόνι, φούστα και βερμούδα μέχρι παλτό- και θέλησε από τώρα να το κάνει «δικό της» με αυτόν τον τόσο stylish και φρέσκο τρόπο. Congrats, Μαίρη!

Διάβασε ακόμα: Η Rihanna επιστρέφει με το δεύτερο Savage X Fenty Fashion Show

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: