Αυτό το 11χρονο Αγόρι Αυτοκτόνησε Μετά από Φάρσα που του έκαναν στα Social Media. Δείτε τα Σπαρακτικά λόγια της Μητέρας που Ενημερώνει τους Γονείς και θα Ανατριχιάσετε!

Πάνω από 13 εκατομμύρια μαθητές στην Αμερική βιώνουν bullying σε κάποιο βαθμό. Είναι ένα σοβαρό θέμα που μπορεί να έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις στα θύματα και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αποβούν μοιραίες. Ο Tysen Benz, 11, από το Michigan, επέλεξε να δώσει τέλος στην ζωή του μετά από μια φάρσα που του έστησαν στα social media στις 14 Μαρτίου.

Μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο στο Ann Arbor και κρατήθηκε στη ζωή με την βοήθεια των μηχανημάτων αλλά τελικά έφυγε έναν μήνα μετά, επειδή δεν γινόταν να αναρρώσει. Η μητέρα του, Katrina Goss, πληγώθηκε πολύ άσχημα από την απώλεια και είπε πως ο γιος της ήταν ένα υπέροχο παιδί και καλός μαθητής που έφερνε πάντα χαρά στους γύρω του.

Χρησιμοποίησε αυτή την ευκαιρία για να μιλήσει σε οικογένειες και γονείς για τους κινδύνους των social media και του bullying, έτσι ώστε κανείς άλλος γονιός να μην περάσει αυτό που πέρασε.

Λεπτομέρειες για την φάρσα ή το πώς προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο μικρός Tysen δεν έχουν δημοσιευτεί καθώς ακόμα ερευνάται η υπόθεση. Στο μεταξύ, χιλιάδες υποστηρικτές των social media προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Πολλοί ελπίζουν πως τα παιδιά που είναι υπεύθυνα για το περιστατικό θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες και θα πάρουν ένα καλό μάθημα.

Η υποστήριξη που έχει λάβει η Goss δείχνει πως η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καλό σκοπό. Ακούστε τα λόγια της και σιγουρέψτε πως τα παιδιά σας γνωρίζουν τους κινδύνους του διαδικτυακού bullying.

Οι σκέψεις σας;

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: