Αυτό θα πει να είσαι τυχερός… [Βίντεο]

Βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες ο οδηγός αυτής της νταλίκας πρέπει να νιώθει πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στην πόλη Qingyan της Νότιας Κίνας, η νταλίκα κινούνταν φορτωμένη με 21 αυτοκίνητα SUV και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε στον τοίχο της γέφυρας και έγινε αυτό που βλέπεις και εσύ στις φωτογραφίες.

Οι δύο μπροστινοί άξονες έχουν σκιστεί και υπάρχουν μεγάλες ζημιές στο μπροστινό μέρος, με την καμπίνα του φορτηγού να κρέμεται σε ύψος 150 μέτρων, ενώ τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν πίσω και με το βάρος τους, κράτησαν ουσιαστικά την νταλίκα στο δρόμο. Σύμφωνα με τις αρχές δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός σε αυτό το περιστατικό, αλλά ούτε τα αυτοκίνητα έπαθαν την παραμικρή ζημιά και ευτυχώς γλύτωσαν τα χειρότερα.

Για την “διάσωση” της νταλίκας, η κινέζικη αστυνομία αναγκάστηκε να εκτρέψει την κυκλοφορία σε δύο παρακείμενες λωρίδες και να καλέσει γερανό για την μεταφορά. Άντε τώρα να δώσει εξηγήσεις ο οδηγός της νταλίκας στο αφεντικό του για το πως έγινε το ατύχημα…

Πηγή: autonea

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: