Αυτό θα μείνει μεταξύ μας: 10 πράγματα που κάνεις πριν το σeξ και κανένας άντρας δε φαντάζεται

Κακά τα ψέματα: Μία βραδιά σeξ μπορεί να είναι απλή για τον καλό σου, πραγματικά χρειάζεται να κάνει μόνο λίγο trimming, αλλά όχι και για σένα, διότι πολύ απλά έχεις μία σειρά από κινήσεις και υποχρεώσεις που πρέπει να βγάλεις εις πέρας προκειμένου να είσαι απαστράπτουσα και συγκλονιστική. Μεταξύ μας τώρα, υπάρχουν αμέτρητα πράγματα τα οποία κάνουμε και με δυσκολία θα παραδεχτούμε σε έναν άντρα, όχι γιατί είναι κάτι φοβερό, αλλά κυρίως γιατί δε θα καταλάβει. Εμείς όμως είμαστε γυναίκες, και σε νιώθουμε. Γι’ αυτό λοιπόν, σου έχω τις 10 κινήσεις που κάνουν ακόμα και οι… πιο έμπειρες και τις οποίες καλό θα ήταν να εισάγεις στην pre sex beauty ρουτίνα σου.

Καλοί οι γίγαντες…

… αλλά όχι πριν το σeξ. Και ναι, δε λέω να καταπιέζεσαι γιατί το συγκεκριμένο είναι ένα άκρως γευστικό και μπελαλίδικο φαγητό, αλλά φίλη μου, αν δε θέλεις να γίνει μάχη στο στομάχι σου και να παράγεις ήχους ντροπιαστικούς και κωμικούς, καλό θα ήταν να προσέξεις τι θα φας. Όχι να μείνεις νηστική, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα φαγητά που μπορείς να καταναλώσεις και να μη γίνεις ρεζίλι. Για σένα το λέω.

Η… ομορφιά στα άκρα

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από απεριποίητο ποδοδάχτυλο. Συγνώμη αλλά είναι αλήθεια. Και μη μου πεις ότι δεν έχεις χρόνο για πεντικιούρ γιατί θα με βγάλεις εκτός εαυτού. Μία μικρή φροντίδα, ένα ωραίο βερνίκι και λίγο λιμάρισμα δε θα σου πάρει πάνω από ένα τέταρτο. Σε παρακαλώ πολύ κάνε τα, γιατί διαφορετικά το μάτι του θα πέσει σίγουρα εκεί, ειδικά αν είναι ποδολάγνος-νέα μόδα δυνατή-, και καλό θα ήταν να μην του δώσεις αφορμές για σχόλια.

Λίγη προσοχή στο ξύρισμα

Ναι είναι περίεργο γιατί στην προκειμένη αν είναι το δέρμα να έρθει και να γίνει κατακόκκινο με σπυριά, θα γίνει, ό, τι κι αν κάνεις. Η αλήθεια είναι ότι το απαλό και λείο δέρμα είναι όντως ακαταμάχητο, αλλά έλα που δεν είναι πάντα εφικτό. Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να δώσεις λίγη παραπάνω προσοχή. Όχι γρήγορες κινήσεις, κάνε και μία απολέπιση και τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα.

Πιες νερό

Αρκετό για να μην είναι στεγνό το στόμα σου, αλλά και για να μην κάνει το στομάχι σου γκλου γκλου, if you know what I mean. Εδώ που τα λέμε, είναι αρκετά άβολο να κάνεις στοματικό και να στεγνώνει η καταπιόνα σου! Λίγο νεράκι, είναι πάντα η λύση για όλα τα προβλήματα!

Το μακιγιάζ δε χάλασε ποτέ κανένα

Μη βαφτείς σαν να πηγαίνεις σε γάμο, αλλά αν είναι να σου δώσει αυτοπεποίθηση το make up, μη διστάσεις κορίτσι μου. Το πιο πιθανό είναι να μην το καταλάβει. Αλλά και να το καταλάβει τι θα σου πει; Βάφτηκες για μένα; Ε ναι, τόσο κακό είναι;

Το μάτι το τσακίρικο

Την αμαρτία μας θα την πούμε: Σeξ χωρίς ματιά όλο νόημα δεν είναι σωστό σeξ. Για να τονίσεις λοιπόν ακόμα περισσότερο το σαγηνευτικό και τσακίρικό σου μάτι, καλό θα ήταν να φορέσεις λίγη μάσκαρα. Έτσι για να μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν τον κοιτάξεις απότομα όλο νόημα και υποσχέσεις.

Φυσικά το εσώρουχο

Καλέ βάλε το καλό σου και άσε στην άκρη την κιλότα τη βαμβακερή. Σeξ πας να κάνεις, δεν πας σε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων. Έλα σε παρακαλώ.

Μια ματιά στον καθρέφτη

Έλα παραδέξου το, κάθεσαι μπροστά στον καθρέφτη, παίρνεις στάσεις και κοιτάς πώς φαίνεσαι. Τι δεν το κάνεις; Ήρθε η ώρα να το ξεκινήσεις. Θα σε σώσει κορίτσι μου.

Η ώρα του αρώματος

Όχι εκεί που νομίζεις. Βασικά ρίξε λίγο άρωμα στα πόδια σου-ναι στα πόδια-και στα οπίσθιά σου! Μην ρωτάς το γιατί. Απλά κάντο!

Τip για το επόμενο πρωί

Aποφεύγεις το smokey eye γιατί σε αγριεύει; Δε φαντάζεσαι πόσο ωραίο και σeξι δείχνει πάνω στο αγουροξυπνημένο σου μουτράκι! Trust me.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: