Αυτό φώναξε στον οδηγό της Corvette ο φίλος του που τον παρέλαβε και εξαφανίστηκαν

Ο οδηγός της Corvette, που σκότωσε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα στη Γλυφάδα, παραδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις Αρχές και παραδέχθηκε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος επιχειρηματίας είπε στους αστυνομικούς πως εγκατέλειψε τον 25χρονο, ο οποίος ξεψύχησε αβοήθητος στην άσφαλτο, επειδή σοκαρίστηκε.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει πως η Corvette έκανε «σφήνες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και τελικά χτύπησε τη μηχανή του άτυχου 25χρονου.

Πίσω από την Corvette, μάλιστα, υπήρχε ένα ακόμη αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση, ο οδηγός του οποίου παρέλαβε τον 40χρονο μόλις έγινε το τροχαίο και μαζί εξαφανίστηκαν.

Το γεγονός παραδέχθηκε και ο 40χρονος.

Μάλιστα, άλλος αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να έχει καταθέσει πως ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου φώναξε, παραλαμβάνοντας τον 40χρονο, «τι έκανες ρε;».

Ο 40χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και όχι της προανακριτικής, με τον εισαγγελέα να αναμένεται να αποφασίσει αν ο 40χρονος θα είναι ελεύθερος μέχρι τη δίκη του ή αν θα προφυλακιστεί, αλλά και αν ο φίλος του θα δικαστεί για υπόθαλψη εγκληματία.

Παράλληλα, στο Α’ Τμήμα Τροχαίας ΝΑ Αττικής στο Ελληνικό παρουσιάστηκε τη Δευτέρα μόνη της η νεαρή συνοδηγός που επέβαινε στην Corvette, η οποία θα καταθέσει στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας που έχει διατάξει ο εισαγγελέας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: