Αυτό είναι το χαρακτηριστικό σου που τραβάει την προσοχή, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Διότι, βεβαίως, τα ζώδιά μας μπορούν να μας πουν μέχρι και το ποιο είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό πάνω μας, το οποίο τραβάει την προσοχή των άλλων.

Για ρίξε μια ματιά.

Κριός – τα φρύδια σου

Ό,τι έχει να κάνει με σένα είναι υπέροχο, αλλά τα φρύδια σου είναι αυτά που ξεχωρίζουν και σε κάνουν αξιομνημόνευτη στους τρίτους. Σε βοηθούν να αναδείξεις τον δυναμισμό ή την αθωότητά σου. Είσαι γνωστή ως ένα από τα ζώδια με την περισσότερη φλόγα, αλλά ταυτόχρονα είσαι και από τα μωρά του ζωδιακού κύκλου, και τα φρύδια σου βοηθούν ώστε να φανούν και οι δυο πλευρές σου.

Ταύρος – τα χείλη σου

Είναι ένα από τα φυσικά χαρακτηριστικά σου που προσέχουν οι άλλοι. Λατρεύεις να αγγίζεις και να σε αγγίζουν, οπότε ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του κορμιού σου είναι και το καλύτερό σου. Όποιος έχει την τύχη να γευτεί τα χείλη σου, πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό.

Δίδυμοι – η επιδερμίδα σου

Το καλύτερο χαρακτηριστικό σου είναι η επιδερμίδα σου που φωνάζει νεότητα. Η λαμπερή σου προσωπικότητα και η αξιοπερίεργη φύση σου σε κρατάει νέα και στην όψη, αλλά και στην ψυχή – γι” αυτό και βγαίνει προς τα έξω. Τα μάγουλά σου παραμένουν καθαρά και ροζ όσο διατηρείς την νεανική σου ζωτικότητα.

Καρκίνος – το στομάχι σου

Στο στομάχι σου βρίσκεται η διαίσθησή σου και η επιθυμία σου να είσαι συμπονετική με τους άλλους, έτσι φυσικά, συνήθως το συντηρείς σε πολύ καλή φόρμα. Οι πεταλούδες στο στομάχι σου βοηθούν να διατηρήσεις ζωντανή την ευαισθησία σου και την ικανότητά σου να αγαπάς.

Λέων – τα μαλλιά σου

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αναδείξεις τη βασιλική σου καταγωγή, από τα καλοχτενισμένα, δυνατά και υγιή μαλλιά. Κάθε φορά που μπαίνεις σε έναν χώρο, απαιτείς την προσοχή και τα μαλλιά σου είναι το καλύτερο όπλο για να κάνεις τους άλλους να σε κοιτάξουν.

Παρθένος – το δέρμα σου

Το φροντίζεις πολύ και προσέχεις ώστε να το διατηρείς καθαρό. Τα αποτελέσματα δεν είναι μόνο εμφανή, αλλά όλοι θαυμάζουν και σε ρωτούν για το πώς διατηρείς τόσο αλαβάστρινο το δέρμα σου.

Ζυγός – το πίσω μέρος σου

Το καλύτερο χαρακτηριστικό σου βρίσκεται στην όπισθεν. Έχεις τόσο σωστή στάση σώματος, γεγονός που αντανακλά και το πόσο ευγενική και καλή είσαι πραγματικά. Η επιθυμία σου για αρμονία στις σχέσεις σου με τους άλλους είναι σημαντική για σένα και κάπως έτσι είναι και οι γλουτιαίοι σου – αρμονικοί.

Σκορπιός – η ερωτογενής ζώνη σου

Ξέρεις την σeξουαλική σου δύναμη και φροντίζεις να την χειρίζεσαι όπως πρέπει. Είσαι μυστηριώδης, και αν κάποιος βρεθεί ανάμεσα στα πόδια σου θα πρέπει να νιώθει τουλάχιστον τυχερός.

Τοξότης – η πλάτη σου

Η πλάτη σου είναι το καλύτερο σημείο του κορμιού σου. Τα εξώπλατα φορέματα και μπλουζάκια είναι τα αγαπημένα σου γιατί έτσι το επιδεικνύεις και αρέσεις τους άλλους.

Αιγόκερως – τα πόδια σου

Περπατάς στους διαδρόμους ή βγαίνεις στην πίστα, τα πόδια σου μπορούν να κάνουν κάποιον να σε ερωτευτεί. Όταν φοράς μίνι, το outfit δείχνει 10 φορές καλύτερο, ενώ η δυναμική τους βοηθά να ενισχύσεις την εικόνα σου.

Υδροχόος – οι πατούσες σου

Το να κυνηγάς την ελευθερία και την πρόοδο είναι από τις αγαπημένες σου δραστηριότητες και οι πατούσες σου δεν είναι απλά όμορφες από τη φύση τους, αλλά φτιάχτηκαν και για να περπατάς ελεύθερη στον κόσμο τούτο.

Ιχθύς – τα μάτια σου

Τα μάτια σου μπορούν να δουν τις άμυνες των άλλων ανθρώπων, κι έτσι βλέπεις πιο βαθιά από την εμφάνισή τους. Είσαι ο καλλιτέχνης του ζωδιακού και βλέπεις την τέχνη στον πόνο του άλλου. Είσαι η πιο κατάλληλα εξοπλισμένη να αγαπήσεις μια βασανισμένη ψυχή.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: