Αυτό είναι το τζιν που κολακεύει κάθε σιλουέτα

Πρόκειται για μία νέα denim σειρά της Lee, με παντελόνια που είναι σχεδιασμένα για να ενισχύουν την κάθε σιλουέτα. Πρόκειται για την σειρά Body Optix που συνδυάζει την κληρονομιά του denim σχεδιασμού και τη επιστήμης. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα "contouring" εφέ που ενισχύει τις αναλογίες κάθε σώματος και τονίζεις τις φυσικές καμπύλες, με τη βοήθεια της σκίασης και των οπτικών ραφών. Με την πρώτη δοκιμή θα νιώσεις ότι αυτό το τζιν παντελόνι αγκαλιάζει την επιδερμίδα σου κι όχι ότι απλά το φοράς, έχοντας την τέλεια αίσθηση.

 

Το σήμα κατατεθέν skinny fit της Lee® με κανονική μέση, μία ψηλόμεση επιλογή με φερμουάρ στον αστράγαλο, η Bib σαλοπέτα και εφαρμοστά Rider jackets αποτελούν την νέα συλλογή Body Optix, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει το mom jeans με έμπνευση από τα ’90s για μία ακόμα πιο κολακευτική εφαρμογή.

 

Εμείς τα δοκιμάσαμε και μπορώ να σου πω ότι όντως τα jeans από την Body Optix κάνουν και για τον δικό σου σωματότυπο. Δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις για να με επιβεβαιώσεις.

My tip: Ένα τζιν παντελόνι με τέτοια εφαρμογή δεν μπορεί παρά να γίνει ένα από τα hero items της ντουλάπας σου. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να το φοράς σχεδόν με τα πάντα, από το πρωί ως το βράδυ, από το γραφείο, μέχρι το βραδινό ποτό, με τα sneakers ή τα ψηλοτάκουνα.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: