Αυτό είναι το spa – κολαστήριο του 47χρονου που κατηγορείται για βι@σμό – Δείτε φωτογραφίες

Είναι οικογενειάρχης με παιδιά — Δυο κοπέλες, 17 και 18 ετών κατήγγειλαν τη δράση του — Τις κλείδωνε στα δωμάτια και τις βίαζε

Αυτό είναι το spa — κολαστήριο στο κέντρο της Αθήνας όπου ο 47χρονος Βαγγέλης Γεωργίου προσέγγιζε μέσω καταγγελιών μοντέλα, τις κλείδωνε στα δωμάτια και στη συνέχεια τις βίαζε όπως αναφέρει το κατηγορητήριο των Αρχών.

Οικογενειάρχης με παιδιά διατηρούσε στην οδό Ιπποκράτους κέντρο ευεξίας και spa το οποίο έμελλε σύμφωνα με τις Αρχές να γίνει κολαστήριο για δύο κορίτσια ηλικίας 17 και 18 ετών αντίστοιχα.

Τα δύο θύματα ανυποψίαστες έκλεισαν ραντεβού μαζί του για συνέντευξη προκειμένου να τις προσλάβει για εργασία στο συγκεκριμένο spa κι εκείνος αφού ολοκλήρωσε τη συνέντευξη για εργασία κλείδωσε την πόρτα και τις κακοποίησε σeξουαλικά, σύμφωνα με τις Αρχές.

Δείτε φωτογραφίες από το spa- κολαστήριο:









Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ελληνική αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 47χρονου ο οποίος κατηγορείται για βι@σμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση. Δυο κοπέλες, 17 και 18 ετών κατήγγειλαν τη δράση του 47χρονου, o οποίος τις προσέγγισε μέσω αγγελιών για μοντέλα, τις κλείδωνε στα δωμάτια και τις βίαζε.

Ο άντρας συνελήφθη στις 3 Ιουλίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. «Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974στην Αθήνα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: