Αυτό είναι το ρούχο που κολακεύει όλους τους σωματότυπους

Αυτό είναι το ρούχο που κολακεύει όλους τους σωματότυπους

Όσο μεγαλώνουμε όλες οι γυναίκες ανακαλύπτουμε τις ατέλειές μας, τις αποδεχόμαστε και είμαστε σε θέση να μπορούμε να επιλέγουμε τα κατάλληλα fashion items που θα μας χαρίσουν στιλ και θα καλύπτουν με ωραίο τρόπο τα αδύνατα σημεία μας. Άλλωστε, δεν είναι όλα τα ρούχα για όλες.

Το σώμα κάθε γυναίκας είναι μοναδικό, γι’ αυτό και το μυστικό για να κάνεις πάντα επιτυχημένες εμφανίσεις είναι να γνωρίζεις τι ταιριάζει στο σώμα σου. Για παράδειγμα, άλλο παντελόνι θα επιλέξει μία πολύ ψηλή γυναίκα και άλλο μία γυναίκα με καμπύλες. Και είναι απόλυτα λογικό.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ρούχο, το οποίο είναι διαχρονικό, βρίσκεται σε όλες τις ντουλάπες και κολακεύει κάθε σωματότυπο. Ναι, όλες μπορούμε να φορέσουμε αυτό το συγκεκριμένο item από το πρωί έως το βράδυ και να είμαστε chic & stylish. Ο λόγος… για το μαύρο σακάκι. Όχι, όμως, οποιοδήποτε μαύρο σακάκι.

Το σακάκι που κολακεύει όλα τα σώματα είναι εκείνο που τελειώνει στην αρχή των γοφών. Δηλαδή, δεν είναι ούτε πολύ κοντό, ώστε να αποκαλύπτει τυχόν περιττά κιλά, αλλά ούτε και oversized, που προσθέτει έξτρα όγκο.

Το κλασικό μαύρο blazer είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις- χωρίς πολλή προσπάθεια και δίχως να έχεις ξοδέψει τον μισθό όλου του μήνα- ένα «ακριβό» look. Και, φυσικά, μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Φόρεσε ένα total black κοστούμι με sneakers για να είσαι άνετη στο γραφείο. Διαφορετικά συνδύασε το μαύρο σακάκι σου με ένα denim παντελόνι η μία loose printed παντελόνα για ένα πιο street style look.

Διάβασε ακόμα: Ντυθείτε ανάλογα με το σωματότυπό σας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: