Αυτό είναι το πιο hot sneaker trend της σεζόν

Αυτό είναι το πιο hot sneaker trend της σεζόν

Και πρέπει να το αποκτήσεις (αν δεν το έχεις ήδη κάνει)!

Η καραντίνα, ο εγκλεισμός στο σπίτι και η τηλεργασία δε μας άφησαν περιθώριο για πολλές στυλιστικές επιλογές. Από το πρωί έως το βράδυ φορούσαμε τα leggings και τα φούτερ μας, ενώ αν θέλαμε να βγούμε στα γύρω τετράγωνα για περπάτημα (στέλνοντας μήνυμα στο 13033 και πληκτρολογώντας το νούμερο 6) ένα παπούτσι υπήρχε και ήταν μονόδρομος: τα sneakers.

Και αυτό ακριβώς το shoe trend θα μας απασχολήσει και το φθινόπωρο και τον χειμώνα που θα έρθει σε λίγο καιρό (ευχόμαστε χωρίς τη συνοδεία καραντίνας). Ειδικότερα, η απόλυτη τάση στα αθλητικά παπούτσια αυτήν τη στιγμή είναι τα sci-fi sneakers. Πρόκειται, στην ουσία, για αθλητικά που μοιάζουν σαν να έχουν ξεπηδήσει από κάποιο sci-fi blockbuster, με φουτουριστική και εκκεντρική αισθητική.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα πέντε πιο hot sci-fi sneakers που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά και μπορούν να σου χαρίσουν τα πιο fashion forward και statement σύνολα. Sneakers με κομψές και φουτουριστικές διχρωμίες, μεταλλικές λεπτομέρειες και space-age σιλουέτες είναι αυτά που δεν πρέπει να λείπουν από τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου.

Μην περιοριστείς και τα φορέσεις μόνο με φόρμες και hoodies ή μόνο στο γυμναστήριο. Η εποχή που τα sneakers ήταν αποκλειστικά αξεσουάρ αθλητικής ενδυμασίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Μπορείς, λοιπόν, τώρα να συνδυάσεις τα sci-fi sneakers σου με biker shorts και loose πουκάμισο δημιουργώντας ένα ultra chic athleisure σύνολο ή να τα φορέσεις με denim παντελόνι και σακάκι στο γραφείο σου για ακαταμάχητα (και άνετα) office looks.

Διάβασε ακόμα: 5 τάσεις στα φορέματα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: