Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον loungewear trend του φετινού φθινοπώρου

Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον loungewear trend του φετινού φθινοπώρου

Αν μέχρι τώρα πίστευες ότι μόνο τα hoodies είναι η προσωποποίηση του loungewear, ήρθε η στιγμή να αλλάξεις γνώμη.

Αν μπορούσαμε να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα σχετικά με τις ενδυματολογικές μας επιλογές το 2020 αυτό θα ήταν το εξής: ότι υιοθετήσαμε όσο ποτέ άλλοτε το tonal dressing (aka μονόχρωμα looks) και ότι «βολευτήκαμε» στην άνεση του loungewear επί και μετά καραντίνας τοποθετώντας το – στην ουσία- ανάμεσα στα πιο μεγάλα trends αυτού του απρόβλεπτου και περίεργου έτους.

Από σήμερα, όμως, μπορούμε να κάνουμε μια νέα προσθήκη στις «δυναμικές» τάσεις του 2020, που συνδυάζει και τις δύο παραπάνω διαπιστώσεις. Ο λόγος για τα sweatsuits. Αναφερόμαστε στο matchy-matchy σύνολο, το οποίο αποτελείται από αθλητική φόρμα και φούτερ στο ίδιο χρώμα ή print και εσύ μπορείς να το ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery. Αν, λοιπόν, μέχρι σήμερα είχες συνηθίσει να συνδυάζεις το tailored παντελόνι σου με πανομοιότυπο σακάκι και να δημιουργείς το τέλειο power suit, τώρα ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις αυτήν τη μέθοδο για να συνθέσεις το πιο cool sweatsuit της γκαρνταρόμπας σου.

Η τάση αυτή αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα στο κομμάτι του loungewear, ειδικά αν σκεφτούμε ότι από αύριο- και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κράτους- το 40% των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα επιστρέψει στην τηλεργασία.

Θυμάσαι τις εποχές της καραντίνας που κυκλοφορούσες με hoodie και leggings μέσα στο σπίτι; Ε, αυτήν τη σεζόν θα εξελίξεις αυτό το style rule και θα φοράς το sweatsuit σου τόσο για να πηγαίνεις από το δωμάτιό σου στο σαλόνι και πάλι πίσω (αν δουλεύεις με τηλεργασία) όσο και για να αθλείσαι ή να απολαμβάνεις έναν πρωινό καφέ με τις φίλες σου.

Cover photo: @pernilleteisbaek

Διάβασε ακόμα: Η Katie Holmes φόρεσε το παλτό που δεν θα βγάζεις από πάνω σου τον χειμώνα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: