Αυτό είναι το νέο πολυτελές περιπολικό της ΕΛΑΣ – Το “θηρίο” των 260 αλόγων που κυκλοφορεί στην Κρήτη (εικόνες)

Μπορεί στο Ντουμπάι οι αστυνομικοί της τροχαίας να κάνουν περιπολίες με Lamborghini Ανentador, αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω!

“Πονοκέφαλο” φέρνει στους παραβάτες του ΚΟΚ που κυκλοφορούν στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης (ΒΟΑΚ) το νέο πολυτελές περιπολικό της ΕΛΑΣ που κυκλοφορεί στο νησί.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση της Τροχαίας του συγκεκριμένου αυτοκινητοδρόμου τέθηκε μια BMW 535, η οποία αποδίδει 268 ίππους. Ο 3λιτρος πετρελαιοκινητήρας επιτρέπει την τέλεση του 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική αντιστοιχεί σε 250 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με το zarpanews που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, άλλα δύο οχήματα θα προστεθούν σύντομα στον στόλο. Αυτά θα προέρχονται είτε από κατασχέσεις τελωνείου, είτε από εγκληματικές οργανώσεις.

Σοκάρουν τα στοιχεία της ΕΛΑΣ για τις παραβάσεις στον ΒΟΑΚ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, το διάστημα 12-18 Αυγούστου καταγράφηκαν 608 παραβάσεις μόνο στο συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο. Πρόκειται για έναν από τους πιο «δύσκολους» δρόμους της Ελλάδας, ο οποίος σε συνδυασμό με την κακή συμπεριφορά των οδηγών έχει συχνά τραγικά αποτελέσματα.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: