Αυτό είναι το νέο μεγάλο trend της σεζόν που έχουν αγαπήσει οι celebrities

Αυτό είναι το νέο μεγάλο trend της σεζόν που έχουν αγαπήσει οι celebrities

Η τάση που έρχεται για να μείνει.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις παρατηρήσει, τα πλεκτά έχουν εδραιωθεί για τα καλά φέτος και είναι ό,τι πιο chic και κομψό μπορείς να φορέσεις. Πουλόβερ με cut-outs, rib κορμάκια και cardigans αποτελούν αγαπημένες επιλογές των πιο στυλάτων γυναικών που συναντάμε στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας.

Το τελευταίο διάστημα μια νέα τάση έχει έρθει δυναμικά στο προσκήνιο με ολοένα και περισσότερες celebrities (Dua Lipa, Kylie Jenner κ.ά) να την επιλέγουν για τις street style εμφανίσεις τους. Ο λόγος για τα half buttoned cardigans, δηλαδή τα ζακετάκια που κουμπώνουν μέχρι τη μέση περίπου του ρούχου. Άνετα, ζεστά και μοντέρνα μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνθέσουν υπέροχα σύνολα.

Η Emily Ratajkowski εθεάθη από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια της βόλτας της και εμείς φυσικά εντυπωσιαστήκαμε από το απαράμιλλο στυλ της. Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε με ένα φαρδύ γκρι παντελόνι το οποίο ταίριαξε με μαύρο ζακετάκι που κούμπωνε ακριβώς κάτω από το στήθος.

Το υπέροχο cardigan της Emily ανήκει σε συλλογή του brand Aya Muse και δυστυχώς έχει εξαντληθεί. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα μερικά από τα ωραιότερα half buttoned cardigans για να υιοθετήσεις κι εσύ επιτυχώς το trend.

 Η λεπτομέρεια σε φορέματα και φούστες που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: