Αυτό είναι το μυστικό για να σώσετε το γάμο σας: Δυο γκουρού του έρωτα συμβουλεύουν

Ειδικοί σε θέματα σχέσεων και γκουρού στο σeξ υποστηρίζουν ότι, η καλύτερη συνταγή για να δώσετε το φιλί της ζωής στο γάμο σας είναι να

κάνετε σeξ με κάποιον που δεν τον γνωρίζετε. «Εγκαταλείψτε τη μονογαμία», για να στεριώσει ο γάμος σας, είναι το σύνθημά τους.  

Η πανέμορφη 42χρονη Λουίζ βαν ντερ Βέλντε, που παραδίδει eρωτικά μαθήματα σε ξενοδοχεία του Λονδίνου υποστηρίζει πως, όσοι κοιμούνται με ξένους, ανανεώνουν τον γάμο τους.

Στα διήμερα σεμινάρια που παραδίδει και η Ναόμι Ακερμαν, σύμβουλος σχέσεων,  επισημαίνει πως, όταν απατάς κάποιον, αντικαθίστανται τα συναισθήματα της ζήλιας και του φόβου με την αγάπη.  

«Ναι, είναι πράγματι ένας αντισυμβατικός τρόπος για να σώσουμε το γάμο μας το να είμαστε ανοιχτοί στο σeξ με αγνώστους», επισημαίνει στην εφημερίδα «Daily Mail».

Η Λουίζ από το Γιορκσάιρ άρχισε να είναι ανοιχτή σε σχέσεις με άτομα που έβλεπε για πρώτη φορά μετά το θάνατο του συζύγου της πριν από 13 χρόνια. Η ίδια θεωρεί πως η εμπειρία αυτή δημιουργεί ένα κλίμα στο γάμο από το οποίο κανείς δεν θέλει να φύγει. «Με αυτόν τον τρόπο σταματά η απιστία», υπογραμμίζει.  

Τα περισσότερα ζευγάρια που συμμετέχουν στα eρωτικά σεμινάρια που παραδίδει, θέλουν να κάνουν «τρίο» με μια άλλη γυναίκα, όπως εξηγεί η Λουίζ. 
    
Στα σεμινάριά της, τα ζευγάρια που κάνουν σeξ με έναν άγνωστο, καταφέρνουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και στη συνέχεια τα… δίνουν όλα στον γάμο τους. 

«Με την βοήθεια της ατμοσφαιρικής μουσικής και του ρομαντικού φωτισμού, οι άνδρες και οι γυναίκες που συμμετέχουν στα σεμινάρια αποκτούν ερωτική διάθεση… Ως ομάδα «δουλεύουμε» τα συναισθήματα, όπως η ζήλια – Ειδικά στις γυναίκες που φοβούνται ότι οι άνδρες τους θα τις απατήσουν…» 

seleo.gr-gynaika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: