Αυτό είναι το ξενοδοχείο στο Παρίσι που πηγαίνουν όλοι οι μόδιστροι – Τι ξεχωριστο έχει;

Κρυμμένο μέσα σε έναν ήσυχο δρόμο στην καρδιά του Παρισιού, η ναυαρχίδα του ξενοδοχείου Sofitel, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» της παριζιάνικης διαμονής για όλους όσοι επιθυμούν φινέτσα και στυλ.

Δεδομένου ότι είναι κοντά στους δρόμους της μόδας στην Πόλη του Φωτός, το Hotel Sofitel Paris Le Faubourg αποτελεί το σημείο συνάντησης και διαμονής των αστέρων της υψηλής ραπτικής.

Οι μπουτίκ των Cartier, Gucci και Hermes βρίσκονται μια «ανάσα» μακριά από το πρόσφατα ανακαινισμένο από τον σχεδιαστή Didier Gomez .

Διαθέτει 111 δωμάτια και 36 σουίτες με θέα τον δρόμο ή τον κήπο. Παρά το γεγονός ότι οι τζούνιορ σουίτες του είναι σχετικά μικρές -31 τ.μ.-, είναι ευρύχωρες με το γκρι, το μαύρο και το χρυσό να δίνουν χρωματιστή διάθεση.

Για επιπλέον άνεση τα δωμάτια έχουν ντουλάπες-δωμάτια και προσόντα Hermes για τους φιλοξενούμενούς τους.

Στην κορυφή βρίσκεται το Couture Apartment, το ρετιρέ των 99 τ.μ. με την μαγευτική θέα στο , που έχει σχεδιαστεί ως φόρος τιμής στην υψηλή ραπτική.

Μπορεί να είναι ένας παράδεισος για τους αγοραστές με ακριβά γούστα μιας και βρίσκεται δίπλα σε καταστήματα μεγάλων οίκων, ωστόσο, είναι κοντά και σε μερικά από τα καλύτερ αξιοθέατα της πόλης.

Η Place de la Concorde, το Λούβρο, η Αψίδα του Θριάμβου και το Μουσείο Ορσέ βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση, ενώ ο Πύργος του Άιφελ είναι λίγο περισσότερο από 1,5 χλμ. Μακριά.

Για φαγητό, το ξενοδοχείο Sofitel Paris Le Faubourg προσφέρει δύο επιλογές, συμππεριλαμβανομένου και του STAY Faubourg, που δημιουργήθηκε από τον σεφ Yannck Alleno, ο οποίος έχει βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin.

Δεν έχει σημασία η εποχή, που θα το επισκεφτείτε, καθώς η περιποίηση είναι πάντα η ίδια. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε σπα με δύο χαμάμ και μασάζ που είναι διαθέσιμο κατόπιν κράτησης στα δωμάτια θεραπείας ή στην άνεση του δωματίου σας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

moda

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: