Αυτό είναι το hoodie που αγαπούν οι αθλητές και θα αγαπήσεις κι εσύ

Το ανανεωμένο hoodie της επιτρέπει στους αθλητές να αποδεχτούν την πρόκληση τη στιγμή που εμφανίζεται, είτε χρειάζεται να αποδώσουν σωματικά είτε πνευματικά.

 

Με το νέο fast-release φερμουάρ που ανοίγει με μια μόνο κίνηση, ο νέος εξελιγμένος σχεδιασμός του hoodie προσφέρει καλύτερη εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα το iconic λευκό logo με τις τρεις ρίγες της adidas κατά μήκος των ώμων τονίζει το αθλητικό στιλ με τη μοναδική υπογραφή του brand και σε πείθει ότι αξίζει οπωσδήποτε μια θέση στην ντουλάπα σου.

Κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακό και πλήρως βιώσιμο πολυεστερικό ύφασμα, το ανάλαφρο hoodie διαθέτει τεχνολογία Climalite για άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το look ολοκληρώνει η χαλαρή εφαρμογή και ο μαλακός γιακάς φτιαγμένος από το ίδιο ελαφρύ Climalite υλικό.

Το ολοκαίνουργιο Ζ.Ν.Ε Hoodie Fast Release  θα παρουσιαστεί από την adidas και  στα χρώματα των καλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων του κόσμου  μέσα στον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του UEFA Champions League. Με τον τρόπο αυτό, η διάσημη εταιρεία αθλητικών ειδών θέλει να υπογραμμίσει την ενότητα των αθλητών και των υποστηρικτών του ποδοσφαίρου.

Μπορείς να βρεις τη και το νέο adidas Z.N.E Hoodie Fast Release το ίδιο εύκολα με τον τρόπο που ανοίγει το φερμουάρ του, στο e-shop της INTERSPORT, αλλά και σε επιλεγμένα .

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: