Αυτό είναι το φόρεμα των 50 Ευρώ που μοιάζει να κοστίζει 300 Ευρώ

To αγγλικό brand RIXO έχει γίνει διάσημο τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των εμπριμέ, midi φορεμάτων του. Πέρυσι τα σχέδιά του έκαναν ευρέως γνωστό το trend των mix-printed dresses ενώ φέτος τις εντυπώσεις κερδίζουν τα prairie φορέματά του. Το συγκεκριμένο label, που μπορείς να βρεις εδώ, μπορεί να είναι πολύ κομψό αλλά καθόλου οικονομικό. Ένα RIXO φόρεμα μπορεί να κοστίζει από 250 έως 400 Ευρώ. Έτσι η χαρά μας όταν ανακαλύψαμε ένα παρεμφερές σχέδιο που κοστίζει μόλις 50 Ευρώ και ανήκει στο economy brand, Topshop, ήταν διπλή!

Παρακάτω βλέπεις το αέρινο floral κομμάτι που μας ξετρέλανε και είναι ό,τι πρέπει για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Με ένα ζευγάρι μποτάκια τύπου Doc Martins, με sneakers, μυτερά flats αλλά και κλασικές γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα, το συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να φορεθεί από όλες και να δείχνει κομψό σε κάθε σωματότυπο.

Όποιο και αν είναι το στυλ σου ένα τέτοιο girly chic ρούχο μπορεί να βρει τη θέση του στην γκαρνταρόμπα σου και αν κοστίζει 50, όχι 300, Ευρώ… μπορείς να του δώσεις την ευκαιρία να το κάνει.
 Πώς να οργανώσεις την ντουλάπα σου σε 3 απλά βήματα
Αυτό είναι το φόρεμα των 50 Ευρώ που μοιάζει να κοστίζει 300 Ευρώ

(?)

moda

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: