Αυτό είναι το εντυπωσιακό color trend που υιοθέτησαν οι stars στα Critics’ Choice Awards

Αυτό είναι το εντυπωσιακό color trend που υιοθέτησαν οι stars στα Critics’ Choice Awards

Υπάρχει ένα χρώμα που έχει ταυτόχρονα φανατικούς θαυμαστές, αλλά και αμετανόητους εχθρούς. Ή που θα το λατρεύει κάποιος ή που δεν θα θέλει να το βλέπει και φυσικά να το φοράει. Αυτό δεν είναι άλλο από το πορτοκαλί, χρώμα το οποίο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το 2020. Πρόκειται για μία ζεστή και φωτεινή απόχρωση που αποπνέει μια σύγχρονη δυναμική και μια ενέργεια και το οποίο έχουν υιοθετήσει πολλά fashion labels στις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Οι Prada, Bottega Veneta και Jacquemus είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους Οίκους Μόδας που έχουν εντάξει στις collections του 2020 το συγκεκριμένο χρώμα.

Και, φυσικά, το πορτοκαλί δεν θα μπορούσε να λείπει από το… μπλε χαλί των Critics’ Choice Awards. Αρκετές celebrities επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες μεγάλων Οίκων Μόδας σε διάφορες αποχρώσεις του πορτοκαλί υιοθετώντας και επικροτώντας με τον τρόπο τους τη νέα αυτή χρωματική τάση. 

Στην παρακάτω gallery θα δεις ποιες διάσημες κυρίες επέλεξαν να φορέσουν πορτοκαλί δημιουργίες σε αυτό το λαμπερό event.
 Critics” Choice Awards 2020: Όλες οι εμφανίσεις από τα λαμπερά βραβεία

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: