Αυτό είναι το αγαπημένο color trend της Victoria Beckham

Αυτό είναι το αγαπημένο color trend της Victoria Beckham

Όσο καλοκαιρινό χρώμα κι αν σου φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, η σχεδιάστρια ξέρει να το φορά με άψογο στυλ και τον χειμώνα.

Έχει διανύσει χιλιόμετρα στο χώρο της μόδας και της υψηλής ραπτικής και κάθε φορά που παρουσιάζει τις συλλογές της μας κάνει να καταλαβαίνουμε ακόμα περισσότερο γιατί η ίδια θεωρείται μια από τις πιο στυλάτες γυναίκες του πλανήτη. Η Victoria Beckham έχει έμφυτη την αίσθηση του στυλ και εδώ και χρόνια έχει βρει τη στυλιστική της ταυτότητα μέσα σε αυστηρά ανδρόγυνα looks, flare jeans με πουκάμισα και midi φούστες.

Και ενώ με την πρώτη ματιά θα έλεγε κανείς ότι η σχεδιάστρια είναι οπαδός των ασπρόμαυρων looks ή εκείνων που έχουν έντονη την παρουσία του κόκκινου χρώματος, τελικά- ρίχνοντας μια πιο ενδελεχή ματιά στα σύνολά της- καταλαβαίνεις αμέσως ότι άλλο είναι το color trend που έχει αγαπήσει τα τελευταία χρόνια.

Η Victoria Beckham λατρεύει το θαλασσί χρώμα και -όχι- δε δημιουργεί με αυτό μόνο safe χρωματικούς συνδυασμούς, ούτε το συνδυάζει μόνο με λευκό, μπεζ ή μαύρο. Η fashion designer έχει επιλέξει ουκ ολίγες φορές το θαλασσί χρώμα ως πρωταγωνιστή στα σύνολά της και το έχει συνδυάσει με κόκκινες, light yellow και μουσταρδί αποχρώσεις δημιουργώντας τα απόλυτα color blocked outfits.

Όσο καλοκαιρινό κι αν σου φαίνεται το συγκεκριμένο color trend, οι φωτογραφίες που θα δεις στην παρακάτω gallery και το styling της Victoria Beckham θα σου αποδείξουν ότι το θαλασσί χρώμα μπορεί άνετα να υποστηρίξει ένα φθινοπωρινό ή χειμερινό look και, μάλιστα, να είναι πρωταγωνιστής. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η Victoria το συμπεριλαμβάνει σχεδόν κάθε χρόνο στις χειμερινές συλλογές της τόσο σε ρούχα όσο και σε παπούτσια! Μήπως να το τολμούσες, λοιπόν, και εσύ φέτος τον χειμώνα;

Διάβασε ακόμα: Το Tik Tok διοργανώνει για πρώτη φορά τον δικό του Μήνα Μόδας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: