Αυτό  δεν έχει ξαναγίνει- Αναβάτης προσπάθησε να κλείσει το γκάζι του αντιπάλου του

Πρώτη φορά στα αγωνιστικά χρονικά αναβάτης προσπαθεί με το αριστερό του χέρι να κλείσει το γκάζι του αντιπάλου του με κίνδυνο να συγκρουστούν και να προκληθεί ατύχημα.

Το απίθανο περιστατικό που κατέγραψε και η κάμερα προκάλεσε σάλο. Άμεση ήταν και η αντίδραση των κριτών όταν είδαν την  κίνηση του αναβάτη Ρομάνο Φενάτι να προσπαθεί  να κλείσει το γκάζι του αντιπάλου  του Στέφαν Μάντσι ενώ πήγαιναν και οι δύο με 225χλμ./ώρα σε ευθεία της πίστας του Σαν Μαρίνο.

Ο Ρενάτο Φενάτι που τρέχει στο πρωτάθλημα  Moto2 αποκλείσθηκε από τον αγώνα ενώ οι άλλοι αναβάτες ζήτησαν τον αποκλεισμό του για όλη την αγωνιστική χρόνια. Στο βίντεο φαίνεται ότι ο Ρομάνο Φενάτι προσπαθεί να κλείσει το γκάζι του αντιπάλου του ενώ κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι προσπάθησε να του πατήσει το φρένο. Αν ισχύει η 2η εκδοχή τότε είναι σίγουρο ότι θα είχαμε την  πτώση του Στέφαν Μάντσι. Τελικά τον αγώνα  κέρδισε ο Αντρέα Ντοβιτσιόσο με Ντουκάτι.

Η κίνηση του Ιταλού αναβάτη Φενάτι σχολιάστηκε και από τον  Βρετανό Καλ Κράτσλοου που τερμάτισε στον αγώνα στην 3η θέση: «Θα έπρεπε να αποκλειστεί δια βίου από τους αγώνες» .

Αυτό  δεν έχει ξαναγίνει- Αναβάτης προσπάθησε να κλείσει το γκάζι του αντιπάλου του gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: