Αυτήν τη λεπτομέρεια προσέχει πάντα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα παντελόνια της

Αυτήν τη λεπτομέρεια προσέχει πάντα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα παντελόνια της

To πιο stylish είδος παντελονιού είναι και το αγαπημένο της παρουσιάστριας.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά τις εμφανίσεις της ως κριτής στο GNTM, φέτος δίνει τη «μάχη της τηλεθέασης» ως κεντρική παρουσιάστρια του μεσημεριανού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Alpha, του «Pop Up, και εμείς απολαμβάνουμε κάθε μέρα όχι μόνο τον αυθορμητισμό και τη θετική της αύρα, αλλά και τις στυλάτες ενδυματολογικές επιλογές της.

Η Ηλιάνα πειραματίζεται καθημερινά με τα looks και με την βοήθεια του στυλίστα της, Άρη Γεωργιάδη, κάνει girly, ladylike, ρομαντικές ακόμα και boho εμφανίσεις. Το τελευταίο διάστημα μας έχει δείξει πως αγαπάει λίγο παραπάνω τα παντελόνια και ειδικά τα ψηλόμεσα. Denim και υφασμάτινα, σε φαρδιά γραμμή συνήθως και baggy σχέδιο, τα επιλέγει συχνά για τα τηλεοπτικά looks της και τα φοράει με μονόχρωμα top, πουκάμισα με βολάν και κορμάκια.

Το χαρακτηριστικό που τα διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα, casual παντελόνια είναι το ψηλόμεσο «κόψιμό» τους στο ύψος της μέσης. Αυτή η γραμμή δεν κολακεύει μόνο την αψεγάδιαστη σιλουέτα της Ηλιάνας αλλά κάθε γυναίκα που θέλει να τονίσει τη μέση της και να δημιουργήσει το εφέ της κλεψύδρας στο σώμα της.

Το ότι τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια «έχουν πεθάνει» το ξέρουμε, το ότι τα «κανονικά» είναι βαρετά το βλέπουμε, το ότι τα «ψηλόμεσα» είναι το παρόν και το μέλλον της μόδας, το πιστεύουμε ακράδαντα. Και μάλλον συμφωνεί και η Ηλιάνα μαζί μας.
 Οδηγός Αγοράς: 10 midi φούστες που κολακεύουν κάθε σιλουέτα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: