Αυτή η συλλογή από σανδάλια θα σε ταξιδέψει νοερά στις Μικρές Κυκλάδες

Το χρώμα της μόκα, της κaυτής άμμου, το κίτρινο του ήλιου και το μπεζ των βοτσάλων έρχεται να συμπληρώσει τα κλασικά καφέ, μαύρα και χρυσά σχέδια Esiot που έχει αγαπήσει το κοινό εδώ και αρκετά χρόνια. «Η εποχή των σανδαλιών» έχει επισήμως εγκαινιαστεί από χθες, πρώτη Μαΐου και δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για να απολαύσουμε τα νέα σχέδια του αγαπημένου μας ελληνικού, shoe brand.
Αυτή η συλλογή από σανδάλια θα σε ταξιδέψει νοερά στις Μικρές Κυκλάδες
«Φέτος η συλλογή μας θα παρουσιαστεί σε 3 ξεχωριστά drops εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Το πρώτο έγινε την Πέμπτη 30/4 και συμπεριλαμβάνει την κεντρική μας collection σανδαλιών που ονομάζεται ‘Μικρές Κυκλάδες’ και μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω gallery», μας εξηγεί η Creative Director και ιδιοκτήτρια του label, Ειρήνη Σιώτη. Αυτά τα νέα σχέδια έχουν μία ιστορία περιηγήσεων και καλοκαιρινών διακοπών να «αφηγηθούν» απαντώντας στην πιο συνηθισμένη ερώτηση αυτού και του επόμενου μήνα: «Πού θα σε βρει κανείς αυτό το καλοκαίρι;»
Αυτή η συλλογή από σανδάλια θα σε ταξιδέψει νοερά στις Μικρές Κυκλάδες
«Φέτος θα κάνω την ανατροπή, δεν θα μείνω σε ένα μέρος, θα γυρίσω τα νησιά. Σημειώνεις; Aυτό το καλοκαίρι, θα βρω μια #pisina, φυσική – μην τρομάζεις – φτιαγμένη από βράχια και θάλασσα, και μια δική μου λευκή παραλία, ίσα να με χωράει, θα την πω #gala. Δεύτερό μου σπίτι θα γίνει ο #skopelitis. Τα λιμάνια θα με καλωσορίζουν το ένα μετά το άλλο κι εγώ θα γεμίζω κύμα, αέρα και αλάτι. Άκου κι αυτό, έμαθα πως κάπου εκεί στη μέση ενός νησιού υπάρχει μια ταμπέλα που γράφει “Προς εκεί”. Θα την ακολουθήσουμε και σου υπόσχομαι να φτάσουμε στο πιο γαλαζοπράσινο και δροσερό #livadi του Αιγαίου. Εκεί, σ’ αυτό το βυθό θα δέσουμε ένα καρπούζι για τα ζεστά μας μεσημέρια. Θα φάμε παγωτό στη #mesaria και θα μαζέψουμε κοχύλια από την #alimnia για την καλοκαιρινή μας γυάλα. Το ψυγείο μας θα γεμίσει μαγνητάκια απο 4-5 μικρά νησιά: Πάνω και Κάτω Κουφονήσι, Δονούσα, Σχοινούσα, Ηρακλειά και άλλα ακόμη μικρότερα που δεν τα βάζει ο νους σου. Πάρε ανάσα βαθιά τώρα. Καλοκαιριάζει κι ετοιμάζομαι για τη μεγάλη βουτιά στις Μικρές Κυκλάδες! Έρχεσαι;»
Αυτή η συλλογή από σανδάλια θα σε ταξιδέψει νοερά στις Μικρές Κυκλάδες
Και πώς να μην μαγευτείς από αυτήν την ιστορία και πώς να μην απαντήσεις «ναι» σε αυτήν την πρόκληση; Διάλεξε το αγαπημένο Esiot strappy sandals και περπάτησε με βήμα ταχύ προς αυτό το «περίεργο» αλλά εξίσου όμορφο με τα υπόλοιπα, καλοκαίρι!
 Ένα λευκό μπλουζάκι και τόσοι cool τρόποι να το φορέσεις τη φετινή άνοιξη…

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: