Αυτή η sporty εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα μας άρεσε πολύ και βρήκαμε τι φορούσε

Αυτή η sporty εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα μας άρεσε πολύ και βρήκαμε τι φορούσε

«Διαλογισμός, μια ωραία ιδέα να ξεκινήσουμε κάτι καλό για την ψυχή μας και το μυαλό μας! Τώρα που έχουμε χρόνο και #μένουμεσπίτι ΥΓ. Σας ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα σας και το ενδιαφέρον σας. Είστε ένας από τους λόγους για να είμαστε ευγνώμονες στη ζωή μας!», αυτό ήταν το caption στις φωτογραφίες που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H παρουσιάστρια, όπως και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης, βρέθηκαν θετικοί στον ιό COVID-19 και παρόλο που είναι καλά στην υγεία τους βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού σε ευπαθείς, και μη, ομάδες του πληθυσμού.

Η Χριστίνα στην καραντίνα της, λοιπόν, βρήκε ως διέξοδο τον διαλογισμό ο οποίος της προσφέρει ηρεμία και πνευματική ισορροπία. Και το έκανε φορώντας το πιο κομψό sporty outfit. H όμορφη παρουσιάστρια συνδύασε ένα φούτερ με τρία, διαφορετικά χρώματα και γεωμετρικά σχέδια -δημιουργία του brand Wrangler όπου παρόμοιο σχέδιο μπορείς να βρεις εδώ- με ένα μπλε κολάν Sugarfree που μπορείς επίσης να βρεις εδώ.

Mία ultra stylish και άνετη επιλογή της, που μας δείχνει για ακόμα μία φορά πως μπορούμε και μέσα στο σπίτι να μην χάνουμε την ενέργεια, την αισιοδοξία μας αλλά και το στυλ μας!
 Οδηγός Αγοράς: 10 φούτερ που θα κάνουν τις μέρες παραμονής σου στο σπίτι πιο ευχάριστες

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: