Αυτή η νύφη πραγματικά θύμωσε με την έκπληξη που της έκανε ο γαμπρός [βίντεο]

Και αυτό έκανε και ο νεαρός πυροσβέστης, ο οποίος έλαβε από την παραγωγή 14.000 λίρες Αγγλίας για να οργανώσει τον γάμο του. Μόνο που η ιδέα που είχε ήταν μάλλον κακή.

Ο Billie αποφάσισε να κάνει το γάμο σε ένα στάβλο με γουρούνια και μίσθωσε 50 γουρούνια για να συνοδεύσουν τη νύφη στο γάμο, ενώ έντυσε και τις παράνυμφους με στολές ροζ γουρουνιών. Μάλιστα, στο γάμο κλήθηκε και εκπρόσωπος του βιβλίου ρεκόρ Γκίνες για να καταγράψει το ρεκόρ της μεγαλύτερης παρέλασης γουρουνιών στον κόσμο.

Και αν αναρωτιέστε τί του ήρθε να τα κάνει όλα αυτά; Σύμφωνα με το γαμπρό, η ιδέα του γεννήθηκε επειδή χαϊδευτικά αποκαλεί τη Steph «μικρή γουρουνίτσα» (little piggy)!

Και μπορεί οι προθέσεις του Billie να ήταν (μάλλον) καλές αλλά το αποτέλεσμα ήταν τρισάθλιο και βέβαια ποτέ δεν κέρδισε μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, αφού την ημέρα του γάμου τα γουρούνια φυσικά και δεν έκαναν παρέλαση, αλλά έκαναν ό,τι κάνουν όλα τα γουρούνια: κυλιόντουσαν στις λάσπες!

Αυτός ο γάμος – φιάσκο έγινε viral στα βρετανικά social media, όπου πολλοί έσπευσαν να πουν πως κακώς η Steph τον παντρεύτηκε, ενώ ο γάμος – φιάσκο έγινε και θέμα σε πολλές βρετανικές εφημερίδες και πλέον το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου.

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: