Αυτή η iconic συλλογή σε καλεί να γιορτάσεις την τολμηρή σου έκφραση!

Μόδα. Όποια και αν είναι η σχέση σου με την παγκόσμια fashion βιομηχανία, το σίγουρο είναι πως παρακολουθείς συχνά τις παγκόσμιες τάσεις και τις εμφανίσεις των πιο γνωστών fashion influencers ανά τον κόσμο προκειμένου να κάνεις τις πιο «hot» προσθήκες στη γκαρνταρόμπα σου.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, ωστόσο, αυτόν τον Χειμώνα το τοπίο στη μόδα είναι ολίγον τι διαφορετικό. Και αυτό διότι αυτή τη σεζόν καλείσαι να γιορτάσεις τη θετικότητα, τη διαφορετικότητα και την τολμηρή προσωπική σου έκφραση.

Για όλα… «ευθύνεται» ο Tommy Hilfiger και για την ακρίβεια, η νέα capsule συλλογή: TOMMY JEANS Crest . Μια «ματιά» στα iconic κομμάτια και αξεσουάρ που η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει, είναι αρκετή για να σε «ταξιδέψει» πίσω στο 1985 -όταν το εμβληματικό λογότυπο Tommy Crest λανσαρίστηκε για πρώτη φορά- και να σου δείξει πως σε ό,τι αφορά στη μόδα, το προσωπικό στυλ είναι το στοιχείο που κάνει τη διαφορά.

Αυτή η iconic συλλογή σε καλεί να γιορτάσεις την τολμηρή σου έκφραση!

Δύο «αστέρια» που γιορτάζουν κάθε μέρα τη διαφορετικότητα

Πέρα από τα items της συλλογής, ωστόσο, για εμάς, βασική απόδειξη πως αυτόν τον Χειμώνα η μόδα θέλει να πούμε «ναι» στη διαφορετικότητα, είναι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της νέας αυτής συλλογής: Ο Jelani Blackman και η RIMON.

Πρόκειται για δύο ανερχόμενους καλλιτέχνες για τους οποίους η μόδα αποτελεί ένα μέσο προσωπικής έκφρασης. Αν δεν τους γνωρίζεις σε ενημερώνουμε πως ο Blackman είναι ένας νέος ράπερ από το Λονδίνο και η RIMON, μια 20χρονη τραγουδίστρια και συνθέτρια από την Ερυθραία της Αφρικής η οποία μεγάλωσε στο Άμστερνταμ και τώρα, θεωρείται ένα ανεχόμενο «αστέρι» της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Μέσα από αυτούς τους νέους και σίγουρα ανατρεπτικούς καλλιτέχνες, ο Tommy Hilfiger θέλησε να περάσει το μήνυμα που ήθελε -και με το οποίο οφείλουμε να παραδεχτούμε πως συμφωνούμε απολύτως! Ποιο είναι αυτό; Ότι πρέπει να δεχόμαστε και να «αγκαλιάζουμε» τη διαφορετικότητα και να εκφράζουμε την τολμηρή, προσωπική μας έκφραση, όπου και όποτε θέλουμε.

Αυτή η iconic συλλογή σε καλεί να γιορτάσεις την τολμηρή σου έκφραση!

Αυτός είναι ο  λόγος που η capsule συλλογή TOMMY JEANS Crest -η οποία αποτελεί ξεκάθαρα έναν φόρο τιμής στη μουσική κληρονομιά του brand- μας γοήτευσε.

Διαθέτει βασικά κομμάτια denim, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με ένα twist από το iconic Tommy Crest (ένα λιοντάρι με σπαθί που περιβάλλεται από δάφνες και έχει επαναπροσδιοριστεί με σύγχρονες τεχνικές και έντονα χρώματα), γυναικεία iconic κομμάτια (όπως ένα μπλε navy και ένα πράσινο plaid puffer jacket με το οικόσημο κεντημένο μπροστά), μπλε navy ή λευκά hoodies και λευκά πουλόβερ με το οικόσημο τυπωμένο στο στήθος και στα μανίκια, κόκκινα κοτλέ trucker jacket, σαλοπέτες και button-down mini φούστες με κεντημένες λεπτομέρειες του οικοσήμου, χαλαρά και ελαφρώς ξεπλυμένα mom jeans με το οικόσημο κεντημένο στην πίσω τσέπη -και όχι μόνο. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, αρκεί να σε ενημερώσουμε πως περιλαμβάνουν navy μπλε, λευκά και πράσινα καπέλα, σακίδια και bumbags, καθώς και κόκκινες, λευκές ή navy μπλε κάλτσες -πάντα με τις λεπτομέρειες του οικοσήμου από άκρη σε άκρη.

Αυτή η iconic συλλογή σε καλεί να γιορτάσεις την τολμηρή σου έκφραση!

Αν θέλεις, λοιπόν, να γιορτάσεις και εσύ αυτή τη σεζόν τη διαφορετικότητα και να βάλεις μια ξεχωριστή «πινελιά» στο στυλ σου, σίγουρα αξίζει να «τσεκάρεις» την TOMMY JEANS Crest capsule συλλογή.

Να θυμάσαι πως ό,τι και αν επιτάσσουν οι τάσεις της μόδας, είναι σημαντικό να μπορείς να εκφράζεις το προσωπικό σου στυλ και να βγάζεις στη επιφάνεια τον πραγματικό σου εαυτό, όποιο look και αν υιοθετείς!

Η TOMMY JEANS Crest capsule συλλογή είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Tommy Jeans στο The Mall Athens (1ος όροφος) από σήμερα (tommy.com).

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: