Αυτή είναι η τιμή του Samsung Galaxy S5 στην Ελλάδα

Αυτή είναι η τιμή του Samsung Galaxy S5 στην Ελλάδα

Το Galaxy S5, η ναυαρχίδα της , εντυπωσίασε από την πρώτη μέρα της επίσημης ανακοίνωσής του και έρχεται να εντυπωσίασει για ακόμη μια φορά, αρνητικά όμως, με την πώλησης που αναμένεται να έχει στην .

H νέα «ναυαρχίδα» της Samsung έρχεται στην Ελλάδα. Οι μεγάλες αλυσίδες λιανικής άρχισαν ήδη να δέχονται παραγγελίες ενώ ορίστηκε και η τιμή στην οποία θα πωλείται η συσκευή. Ένα είναι βέβαιο: θα χρειαστείτε επιδότηση από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αν θέλετε να κρατήσετε στα χέρια σας το ανανεωμένο GalaxyS5. Εκτός και αν οι… αγελάδες είναι παχιές αυτή την περίοδο.

H συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα: μπλέ, χρυσό, λευκό και μαύρο. Η τιμή από μεγάλη αλυσίδα τεχνολογίας, έχει ήδη οριστεί στα 759 (!!!) ενώ σχεδόν το σύνολο των καταστημάτων λιανικής θα «παίξουν» σε αυτά τα επίπεδα τιμών με απόκλιση 10-20 . Έτσι, το «παιχνίδι» θα παιχτεί με τις επιδοτήσεις που θα θελήσουν να δώσουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ειδικά στους συνδρομητές τους οι οποίοι έχουν επιλέξει πακέτα με υψηλά πάγια.

Γιατί θα πρέπει να πληρώσει κάποιος τόσα ;

Να τι διαφημίζουν οι εταιρείες λιανικής: «Με τις εφαρμογές S Health σε βοηθάει να γυμναστείς και να πετύχεις τους fitness στόχους σου, ενώ θα σε βοηθήσει ναμετρήσεις και τους σφυγμούς σου απλά κρατώντας το! Έχει αποσπάσει την πιστοποίηση IP67 γιατί είναιανθεκτικό στο νερό και τη για να το έχεις μαζί σου σε κάθε δραστηριότητα. Είναι ακόμη καλύτερο και πιο όμορφο από τις προηγούμενες εκδόσεις του. Είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα2,5GHz καιμνήμη RAM 2GB για ασύγκριτες ταχύτητες.Η μεγάλη οθόνη 5,1″ Super AMOLED με Full HD θα προβάλλει τα πάντα σε high definition ενώ με την υποστήριξη 4G δικτύων την τεχνολογία ταυτόχρονης λειτουργίαςWi-Fi & 4G και τη λειτουργίαMiMoη ταχύτητα στην πλοήγηση θα είναι απίστευτη! Με κάμερα16MP μπορείτε να καταγράψετεFull HD video στα 30fps αλλά και να τραβήξετε φωτογραφίες ταυτόχρονα και από τις δύο κάμερες οι οποίες ενσωματώνουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για εξαιρετικές λήψεις»

Ας συνοψίσουμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής η οποία φτάνει να κοστίζει …1,3 φορές τον βασικό μισθό ενός Έλληνα.

Λειτουργικό σύστημα: Θα χρησιμοποιείται το 4.4.2 Kit Kat

Οθόνη: H Super AMOLED οθόνη πολλαπλής αφής 5.1″ του GALAXY S5 προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα, πιστή διαβάθμιση 16.000.000 χρωμάτων, αυξημένα επίπεδα αντίθεσης για πιο εύκολη ανάγνωση κειμένων αποδίδοντας 432 ppi. Με ειδική επίστρωση Gorilla Glass 3 για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε γρατσουνιές και χτυπήματα.

Ανάλυση: Με ανάλυση οθόνης 1080 x 1920 pixels, το GALAXY S5 εξασφαλίζει στο χρήστη τη δυνατότητα να δει 1080p ταινίες, High Definition video στο YouTube και να επεξεργαστεί αρχεία Word, Excel και Powerpoint.

Κάμερα: Ο χρήστης μπορεί να βγάλει φωτογραφίες ανάλυσης 16 Megapixels και UHD 2160p Επιπλέον η δεύτερη κάμερα 2MP πέρα από φωτογραφίες και βίντεο παρέχει τη δυνατότητα Dual Video Call.

Επεξεργαστής: Περιλαμβάνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 με συχνότητα λειτουργίας 2,5GHz.

Μνήμη: 16GB εσωτερικής μνήμης και 2GB RAM

Θύρες επέκτασης: Το Samsung GALAXY S5 περιλαμβάνει υποδοχή καρτών microSD με χωρητικότητα έως 128GB, όσο δηλαδή ένας δίσκος SSD

xespao

Tags: , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: